BTC USD 33,253.8 Gold USD 1,781.07
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Expert Advisor Copy Trade MT4

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
thanks for sharing!
 
Last edited:
Sponsored Post

Ubat Kencing Manis

Fun Poster
Joined
May 15, 2011
Messages
970
Reaction score
2
Points
15
Macam mana kita nak dapat trader-trader pro punya login dan password kalau mereka tak nak share kan,so benda ni akan jadi useless, betul tak pendapat aku ni, tq
 

predator7007

Fun Poster
Joined
Jan 7, 2010
Messages
315
Reaction score
2
Points
15
kawan2 forum...adakah copy trade ini berfungsi pada VPS.....kalau ada tolong share utk aku.....thnk....
 

hangcool

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
107
Reaction score
1
Points
15
maaf, saya ni newbie... saya dah download dan instal.... copytrade ni jalan baik ngan demo account. tapi mcm crash kalau ngan live account... knape ye...
 

sura

Fun Poster
Joined
Dec 12, 2011
Messages
420
Reaction score
15
Points
20
Copy from investor password, bisa ke?

Macam mana kita nak dapat trader-trader pro punya login dan password kalau mereka tak nak s
open-account.aspx
hare kan,so benda ni akan jadi useless, betul tak pendapat aku ni, tq
 

GDM_FX

Active+ Member
Joined
Oct 24, 2012
Messages
2,651
Reaction score
0
Points
20
copy trade ea,siapa ada boleh share?
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19306
USD / JPY
110.874
GBP / USD
1.39706
USD / CHF
0.91988
USD / CAD
1.23003
EUR / JPY
132.251
AUD / USD
0.75756

CG Sponsors




Top
Log in Register