BTC USD 33,318.6 Gold USD 1,780.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Expert Advisor Copy Trade MT4

Sponsored Post

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,280
Reaction score
830
Points
576
Ada sesiapa boleh share tak scrips untuk copy trade dari satu metatrader ke metatrader yang lain. Trade di metatrade A akan di copy ke metatrader B. Minta bantuan dari sifu-sifu CG.

:D:D:D
ko ado akaun best utk dicopy ke?

klu ada aku share aku punya ea copytrade hehehe :D
 

fxjaybee.co

Active Member
Joined
Oct 5, 2010
Messages
1,074
Reaction score
44
Points
30
aku pun nak cari Copy Trade MT4,
sape ada tolonglah share sini
 

zamrihanapi83

Fun Poster
Joined
Jun 12, 2009
Messages
819
Reaction score
56
Points
20
salam..
aku tak phm ape tu copy trade?huhu
almaklum la ubi kayu..huhu
 

fxomas21

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2010
Messages
159
Reaction score
30
Points
20
salam..
aku tak phm ape tu copy trade?huhu
almaklum la ubi kayu..huhu

simple je! ia memerlukkan 2 MT4 serentak.install coding server dalam metatrader master (Untuk Trade) dan install coding client pada metatrader Slave (untuk follow trade) serta install trade duplicator.dll ke 2-2 metatrader master dan slave. So bila open trade di metatrader master secara automatic di metatrader slave juga akan open trade..Untuk metatrader Slave setakat ni dah di cuba sebanyak 10 mt4 dalam satu masa serentak.
 
Last edited:

qie_ekin

Active Member
Joined
Apr 10, 2010
Messages
1,251
Reaction score
11
Points
25
idea nih bole digune pkai bile dpt yg free usd tuh.. hehehe
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19278
USD / JPY
110.868
GBP / USD
1.39711
USD / CHF
0.91961
USD / CAD
1.22975
EUR / JPY
132.241
AUD / USD
0.75745

CG Sponsors




Top
Log in Register