EUR/USD Trading Room

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

peyi

Fun Poster
Verified
Joined
Feb 24, 2006
Messages
574
Reaction score
2
Points
0
Location
Perlis
price reject EMA50 kat H4, maybe akan naik nanti. :D
 

46du114t1f

Junior Member
Joined
Feb 24, 2018
Messages
68
Reaction score
14
Points
8
EURUSD pd critical levels dh skg ni. Kl blh lps 1.1500 tk tau kt mana dia akan pgi lps ni. #:-S
 

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
0
dh lebih sebulan xde org post kat thread ni, mana pegi trader sini? sume layan grup trader fb je ke? :))
 

46du114t1f

Junior Member
Joined
Feb 24, 2018
Messages
68
Reaction score
14
Points
8


Bulan Desember bank dan financial institution sedang holiday. EURUSD berada dalam keadaan sideway.

Nanti bulan Januari ni market jadi aktif semula. Berdasarkan data lepas setiap tahun macam ni.

Bila market aktif semula ada dua kemungkinan.

Yang pertama market akan breakout ke bawah.

Yang kedua market akan bounce ke atas.

Kemungkinan market akan breakout ke bawah sebab level 1.1200 belum cukup 'round' lagi untuk dikira sebagai support level yang kuat.

Kalau tengok balik sebelum ni masa market buat reversal ke bawah pada bulan February, resistance level market ialah 1.2500 yang mana ianya round number yang lebih besar.

Lepas market turun sampai level 1.1000 barulah market akan bounce ke atas sebab level yang tu ialah round number lebih besar.
 

Attachments

Alekxandra

Junior Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
58
Reaction score
1
Points
0
I will buy Euro from 1.1309, target 1.1390 and stop loss 1.1272.Stop loss is put into a local minimum, the purpose near the high of 1.1420. On 1.1309 is the Tenkan, so buy it. Earlier, the Ichimoku indicator drew a cross-buy signal.

Н4
 

Attachments

Alekxandra

Junior Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
58
Reaction score
1
Points
0
A breakdown of resistance 1.1230 will open the way for EUR / USD. After the breakdown, you should wait for the return to the broken level and buy.

Н4

 
Sponsored Post
Top
Log in Register