BTC USD 59,936.9 Gold USD 2,414.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EUR/USD Trading Room

parasit

Freshie
Messages
8
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
EUR/USD Trading Room

Kita guna thread ini utk berbincang sambil trading EUR/USD.
Sama-sama kita combine knowledge dari segi Teknikal dan jugak fundamental.

Kalau boleh jangan discuss tentang pair lain di sini.
Khusus utk pair EUR/USD sahaja


Note: Disini bukan tempat beri signal
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

The Dollar index has just hit a one month high at 73.89 as Eur/Usd continues its descent. German selling has resulted in a low at 1.5395 so far, although we have heard of Asian Central bank interest once again at the lows, as we rebound back up to 1.5430. The confirmation that Belgian brewing giant InBev are preparing a bid for US rival Anheuser-Busch is also weighing on sentiment.

berita ni dah release 2-3 jam lepas. so aku tak sure still valid ke tak.

another thing, pagi tadi ada khabar angin news Us malam ni good (Retail Sales).
sebab tu pagi tadi USD strong
 
Last edited:
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08822
USD / JPY
157.912
GBP / USD
1.29650
USD / CHF
0.89472
USD / CAD
1.36440
EUR / JPY
171.842
AUD / USD
0.67729

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register