EUR/GBP discussion

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11850
USD / JPY
108.818
GBP / USD
1.25823
USD / CHF
0.96169
USD / CAD
1.35070
EUR / JPY
121.714
AUD / USD
0.69190

CG Sponsors




Sponsored Post

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
malam ni layan NFP, eg gerak 50pip je pun dh ok :">
 

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
ada yg minat nak join trade eg? jom trade sama2 :D

slow2 asal makan, x la stress sgt jantung :">

bole la test dgn acc sen live fbs kat link dgn modal usd100 je utk belajo live trade guna robot contra :D

 

Attachments

Last edited:

ni3yzam87

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2011
Messages
480
Reaction score
5
Points
15
pollow.. pergerakan slow.. tapi 0.10 lot kalau 1 pip dah lebih usd1.++ huhu..
klu 100 pip, dah jadi usd130~140 gamaknya..
 

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
pollow.. pergerakan slow.. tapi 0.10 lot kalau 1 pip dah lebih usd1.++ huhu..
klu 100 pip, dah jadi usd130~140 gamaknya..
nak jejak 100pip eg bule amek seminggu kalau dia malas, paling cepat pun 2 hari :D
 

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
sket je lagi nak tp, sbb tu hidden tp tu penting, hehe, nasib robot dah upgrade. tapi ada gak broker yg jemkan nak close post yg popit masa camni :))

 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register