EUR/GBP discussion

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18091
USD / JPY
106.711
GBP / USD
1.30627
USD / CHF
0.91065
USD / CAD
1.32398
EUR / JPY
126.016
AUD / USD
0.71640

CG Sponsors




tyco

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2010
Messages
3,965
Reaction score
1,616
Points
101
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qHNfSYhgi0Y&feature=youtu.be[/ame]
 
Sponsored Post

LeoFX28

Fun Poster
Joined
Jan 29, 2010
Messages
615
Reaction score
0
Points
10
EG ni aku ada hold buy target peice sampai 0.8866 pun jadi la untuk market us ni. Kalau sampai dan harga hari ni berjaya close atas 0.8866 insyaAllah beli lagi la kot esok. Kalau turun layan la sampai dia break support 0.8828 :)
 

LeoFX28

Fun Poster
Joined
Jan 29, 2010
Messages
615
Reaction score
0
Points
10
Sampai dah target price EG untuk hari ni. Tunggu price open esok tgk ada peluang beli lagi tak. Assalamualaikum dan selamat malam untuk semua peminat EG.
 

LeoFX28

Fun Poster
Joined
Jan 29, 2010
Messages
615
Reaction score
0
Points
10
EG berjaya close atas paras harga 0.8866 semalam. Hari ni nampaknya layan buy. Dapat +- 80 pips jadi la. Risk/reward 1:2 pun ok la. Kalau tak naik hari ni, esok. Tak esok minggu depan lah. Kalau hari ni harga close bawah 0.8828 kene cut loss la esok jawabnye.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register