Entry ngada-ngada

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18772
USD / JPY
104.485
GBP / USD
1.31640
USD / CHF
0.90415
USD / CAD
1.31185
EUR / JPY
124.099
AUD / USD
0.71320

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
Tajuk tak tahan kan..

Harap moderator tak kisah title aku ni..br gempak kan.. haha Ok straight to the point aku nak bg cara ENTRY AKU

ok ni bukan signal ni entry aku kat UJ..saper nak follow2 la..:eek::eek::eek::eek::eek:

Tp nanti dulu baca dulu aku nak citer ni :eek::eek::eek:

Ni antara teknik yang aku sering guna... :eek::eek::eek::(:)(:)((

Ok tujuan nak buat sbb aku nak apply 1 akaun aku utk teknik ni..jer

ni performance aku minggu ni kat UJ..



So far dlm minggu ni entry kat UJ 2 loss jer..drpd 12

How to apply

1)Entry yang aku bg 100% Pending Order

2)Entry yang aku bg ni still valid (fixed)sampai trigger & will added new entry time to time

3) TP & SL is up to you.. but my recomendation is TP 20-50 SL 30-50 .Trailing stop & manual close is applied.

4) Finally This entry is for USDJPY only

 
Last edited:
Sponsored Post

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
--WEEK 1--

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kot kot kot.....MONDAY 5.47 a.m


result
http://i318.photobucket.com/albums/mm425/abu1985_2008/1234567000.gif

http://i318.photobucket.com/albums/mm425/abu1985_2008/uj12.gif

UJ

SELL AT : [STRIKE]0.9240 [/STRIKE] closed
: [STRIKE]0.9226[/STRIKE] closed
: 0.9210

if price gap lower than price please ignore this entry

BUY AT :0.9250
:0.9270
:0.9297
:0.9317

if price gap higher than price entry, ignore it

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kot kot kot TUESDAY 1.20 a.m


result
http://i318.photobucket.com/albums/mm425/abu1985_2008/8.gif

BUY AT
:0.9219 once PO buy 0.9219 kena hati2 yer...takut dia pull back blk so if dia jatuh ader harapan utk down ke bawah..
:0.9244
:0.9250 (MONDAY)
:0.9270 (MONDAY)
:0.9297 (MONDAY)
:0.9317 (MONDAY)


SELL AT
:0.9159
:0.9177
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kot kot kot Wednesday 4.35 a.m
result
no hitted (sell at 9100 is included yesterday trade)
BUY AT
:0.9244 (TUESDAY)
:0.9250 (MONDAY)
:0.9270 (MONDAY)
:0.9297 (MONDAY)
:0.9317 (MONDAY)

SELL AT
:0.9062
:0.9100 (10:17p.m, yesterday)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kot kot kot THURSDAY 12.05 a.m
result
http://i318.photobucket.com/albums/mm425/abu1985_2008/12345-5.gif

BUY AT
:91.32
:92.44 (TUESDAY)
:92.50 (MONDAY)
:92.70 (MONDAY)
:92.97 (MONDAY)
:93.17 (MONDAY)

SELL AT
:90.97
:90.62(WEDNESDAY)

FRIDAY


no signal

You may or may not follow this entry, no warranty given
 
Last edited:

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
--reserve minggu kedua----
 
Last edited:

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,810
Reaction score
114
Points
73
wah makin byk free signals kat CG ni. good job TT! :D
 

krkic

Active Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
1,986
Reaction score
9
Points
25
aku pun akan polow ko abu..
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
wah makin byk free signals kat CG ni. good job TT! :D
ni cara aku entry jer.. bukan signal.. harap maklum..

aku loss saper follow jugak loss :eek::eek::eek::eek::eek:
 

gee91

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2009
Messages
501
Reaction score
2
Points
15
nak pollow jgak encik abu ni:D
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
abu sekarang sudah advance erk......

bagus2

ehehehhehhehehe
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register