BTC USD 37,984.2 Gold USD 1,776.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Elliot wave

ctboys

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
2,534
Reaction score
14
Points
25
Salam master forex kat CG nih.Mintak tunjuk ajar bagaimana nak gunakan elliot wave.saya berminat nak tau.nk rmbh lagi pengetahuan nih.
 
Sponsored Post

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,828
Reaction score
262
Points
91
aku pun nak blaja elliot wave jgak. ade ke kelas elliot wave yg bwh 1000 ek :D
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
Wah.. Bagus2.. Aku pon study ler..... Jemput MAsuk tuan guru yang mahir dalam Elliot Wave nih...
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
rasanya ada ttg elliot wave nie..
cube selak2 bahgian trading style..
hrp membantu..
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
Kalo sifu2 ngan old timer Forex ada ebook Elliot Wave ni, boleh la kongsi2 kat lam thread nih... :):):)
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
byknya thread eliot wave ni ye :-? :p :">
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
cuber cari QZ.. IB IBFX australia tak tahu dia ader buat lagi ke tak,...
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
brapa dia cas ek?

dia tak der cas,, tp dia nak komitmen jer.. sbb dia ader group sendiri... cuber la cari kat forex broker: IB Interbankfx..australia..
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,828
Reaction score
262
Points
91
dia tak der cas,, tp dia nak komitmen jer.. sbb dia ader group sendiri... cuber la cari kat forex broker: IB Interbankfx..australia..

oh ok thanks a lot.. :)
sy akan tnya dia
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19069
USD / JPY
110.289
GBP / USD
1.39369
USD / CHF
0.91805
USD / CAD
1.23486
EUR / JPY
131.288
AUD / USD
0.75505

CG Sponsors




Top
Log in Register