BTC USD 64,591.0 Gold USD 1,788.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Edited. Thread lama.

Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
34,268
Reaction score
2,267
Points
201
setuju betul aku bab ni .. patut nye email yahoo + google leh claim royalty dari FB sebb penguna gune email2 tu utk login fb + terima alart secara direct n indirect
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
google buzz tu simple sgt..
patut bole wujudkan upload gambar dll..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
setuju betul aku bab ni .. patut nye email yahoo + google leh claim royalty dari FB sebb penguna gune email2 tu utk login fb + terima alart secara direct n indirect

lepas ni facebook kene wujudkan email client sendiri..
mungkin staf akan dah guna @facebook.com
kita ni @fbmail.com atau lain2..
 

narutokun

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
3,506
Reaction score
3
Points
25
lepas ni facebook kene wujudkan email client sendiri..
mungkin staf akan dah guna @facebook.com
kita ni @fbmail.com atau lain2..

tp xsyok..gmail lagi best..
so dorg kene buat lagi best dari gmail la..hehe
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
34,268
Reaction score
2,267
Points
201
lepas ni facebook kene wujudkan email client sendiri..
mungkin staf akan dah guna @facebook.com
kita ni @fbmail.com atau lain2..

:)):)) biznes ... mamat Mark Zuckerberg pon leh thn tamak .. semua dia nak saman klu org gune face book ... la ni rasekan laks .. klu mamat tu tak berkira .. x ada isu google ni :-?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
tp xsyok..gmail lagi best..
so dorg kene buat lagi best dari gmail la..hehe

dulu gmail x best..
yahoo yg best..
skang ni gmail dah bole lawan yahoo..
mungkin gak FB mail bole lawan dua syarikat ni..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
:)):)) biznes ... mamat Mark Zuckerberg pon leh thn tamak .. semua dia nak saman klu org gune face book ... la ni rasekan laks .. klu mamat tu tak berkira .. x ada isu google ni :-?

hehe..
biasa laa nak buat bisnes..
friendster milik syarikat Malaysia diam je..
harap2 bole setanding tagged, twitter..
susah ooo nak lawan FB..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register