BTC USD 50,820.9 Gold USD 1,680.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying ECONSHOP - myeconshop.com

CG Sponsors




hari2mauduit

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2007
Messages
728
Reaction score
0
Points
10

lerrr tanya jek... huehuehe nak duit taks? senang jek jadi mobile ejen pun dapat duit \jugak... guna produk pun dapat duit jugak.... reghister free jek jadi ejen ni... heuheuhe ko area mana?
Tanya Ada hajat la bro.. :)) .. Area JOHOR BAHRU.. explain le sikit apa benefit ejen.. benefit join rm100 dah tau.. :D
 
Sponsored Post

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
oh ok...bila start running program ni?
 

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25

PELAN MUDAH UNTUK SEMUA PELANGGAN ECONSHOP
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
Nilai belian RM100 anda jadi RM780
Nilai belian RM200 anda jadi RM1560
Nilai belian RM500 anda jadi RM3900
Nilai belian RM1000 anda jadi RM7800
Nilai belian RM2000 anda jadi RM15600
"KLIK"​

:)paid:)paid:)paid​
 

mdlenga

Active+ Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
4,459
Reaction score
0
Points
25
mari2 jadilah yang terawal... program baru bermula 1/10 lepas...jgn lepaskan peluang keemasan.. brg dpt duit pon dpt..
 

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Tanya Ada hajat la bro.. :)) .. Area JOHOR BAHRU.. explain le sikit apa benefit ejen.. benefit join rm100 dah tau.. :D
jadi ejen dapat orang yg reg bawah ko dapat RM10 jek.. heuheuhe lain lain.... huehuehue

okler tu area johor so la ni lagi senang jumpa mereka di econshop tu.. heuheuehue

benefit ko banyak ler bro...
 

puteribobo

Fun Poster
Joined
Mar 5, 2007
Messages
549
Reaction score
0
Points
10
ECONSHOP yang dimiliki oleh Anissz Enterprise merupakan syarikat berdaftar (JM0523659-V) yang sah. Ia merupakan gabungan kepakaran di kalangan pemimpin rangkaian (Networking), pakar IT dan pemasaran internet, juga golongan profesional untuk membentuk pasukan terbaik. Hanya produk IKS yang terpilih dan berkualiti tinggi yang akan dipasarkan pada harga yang berpatutan. Lebih banyak produk yang akan dikeluarkan dari masa ke semasa.
 

mdlenga

Active+ Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
4,459
Reaction score
0
Points
25
Tanya Ada hajat la bro.. :)) .. Area JOHOR BAHRU.. explain le sikit apa benefit ejen.. benefit join rm100 dah tau.. :D
dpt komisyen rm10 utk 1 unit... dan ader bonus berganda lagi,, jika capai target tertentu..
 

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
ok kengkawan... benda ni simple jek.... 3x3 tu bukannya orang... yg tu produk ler...... so senang jek.... cuba pikir.. sorang at least beli byk produk tu jek... so susunan 3x3 kalo orang ramai beli banyak ler kita dapat.. maybe sebulan dapat ler RM780 tue... heuheuhe
 

puteribobo

Fun Poster
Joined
Mar 5, 2007
Messages
549
Reaction score
0
Points
10
jadi ejen dapat orang yg reg bawah ko dapat rm10 jek.. Heuheuhe lain lain.... Huehuehue

okler tu area johor so la ni lagi senang jumpa mereka di econshop tu.. Heuheuehue

benefit ko banyak ler bro...
ianya satu pakej yang hebat. Bayangkan dengan berbelanja minima sebanyak rm100 sahaja anda akan menerima imbuhan daripada syarikat sebanyak rm780 tanpa perlu berbuat apa-apa. Imbuhan ini sebagai tanda terima kasih syarikat diatas sokongan para pelanggan dan ianya setimpal dengan apa yang para pelanggan keluarkan. kami tidak menjanjikan imbuhan ribuan ringgit dalam masa terdekat, tetapi berdasarkan kepada pelan pemasaran syarikat yang cukup berkesan, rm780 itu sudah pasti!!!...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register