BTC USD 50,862.2 Gold USD 1,681.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying ECONSHOP - myeconshop.com

CG Sponsors




hari2mauduit

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2007
Messages
728
Reaction score
0
Points
10
salam.. aku mobile ejen sabah.. org semenanjung nak join boleh boleh.. contact je no aku kat bawh tu..

fuh.. ada mobile ejen.. macam mana jadi mobile ejen.. apa benefitnya.. sekadar bertanya.. :D
 
Sponsored Post

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
fuh.. ada mobile ejen.. macam mana jadi mobile ejen.. apa benefitnya.. sekadar bertanya.. :D

lerrr tanya jek... huehuehe nak duit taks? senang jek jadi mobile ejen pun dapat duit \jugak... guna produk pun dapat duit jugak.... reghister free jek jadi ejen ni... heuheuhe ko area mana?
 

puteribobo

Fun Poster
Joined
Mar 5, 2007
Messages
549
Reaction score
0
Points
10
Saya salah seorg ejen dr KL sms saya 012-2432717 atau 013-2937656...ym saya [email protected]

PELAN MUDAH UNTUK SEMUA PELANGGAN ECONSHOP
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
Nilai belian RM100 anda jadi RM780
Nilai belian RM200 anda jadi RM1560
Nilai belian RM500 anda jadi RM3900
Nilai belian RM1000 anda jadi RM7800
Nilai belian RM2000 anda jadi RM15600

 

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
bila start key in world pool tu?
 

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
PELAN MUDAH UNTUK SEMUA PELANGGAN ECONSHOP
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
TANPA PERLU CARI DOWNLINE!!!
Nilai belian RM100 anda jadi RM780
Nilai belian RM200 anda jadi RM1560
Nilai belian RM500 anda jadi RM3900
Nilai belian RM1000 anda jadi RM7800
Nilai belian RM2000 anda jadi RM15600

"KLIK"
 

mdlenga

Active+ Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
4,459
Reaction score
0
Points
25
fuh.. ada mobile ejen.. macam mana jadi mobile ejen.. apa benefitnya.. sekadar bertanya.. :D
takda syarat ape2.. cuma kene jadi ahli iaitu dgn membeli sekurang2 1 unit pakej depa iaitu rm100.. selepas tu setiap negeri hanya di benarkan 5 org je mobile ejen..boleh apply dgn syarikat.. tugas2 mobile ejen buat sales.. dan paling best komisyen dpt rm10 utk 1 unit.. berbanding ahli biasa dpt rm5...
 

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
bila start key in world pool tu?
leee mana ada world pool... benda ni dah dimansuhkan.. sbb diorang tak nak benda ni macam terlibat ngan skim cepat kaya... takut overpaid... la ni kira ok ler PLAN A je yg jalan bro....
 

mdlenga

Active+ Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
4,459
Reaction score
0
Points
25
wordpool dah di hapuskan... yag cuma ader adalah plan A ja.. guna matrik 3x3 berdasarkan unit produk..
 

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Perhatian Kepada Para Pelanggan EconShop!!!...
Pelan B WorldPool telah dimansuhkan daripada sistem. Setelah pihak syarikat berbincangan serta mengambil kira pandangan ahli-ahli serta daripada KPDNHEP. Ianya bertujuan bagi mengelakkan over paid sistem. Jika sebelum ini Pelan B, para pelanggan EconShop akan menerima imbuhan sebanyak RM5 bagi setiap level sehingga 10 level yang akan dibayar setiap 3 bulan, RM5 ini telah dipindahkan kepada Pelan Pendapatan Aktif. Jadi, jika sebelum ini para pelanggan menerima imbuhan RM15 bagi Pelan Pendapatan Aktif, mulai 16/11/2008 para pelanggan EconShop akan menerima RM20 bagi setiap level seperti mana yang dipaparkan didalam jadual di atas. Bagi ahli-ahli yang telah menerima imbuhan Pelan Pendapatan Aktif baru-baru ini, pihak syarikat akan membayar lebihan RM5 bagi imbuhan baru ini pada pembayaran imbuhan akan datang (15/12/2008). Jadi tiada kerugian apa-apa kepada para pelangan EconShop. Ianya tetap sama, cuma level pembayaran tetap 3 level sahaja dan jumlah imbuhan setiap level RM20. Pihak syarikat sangat berterima kasih kepada para pelanggan EconShop terhadap pandangan serta idea yang telah dicadangkan serta sokongan yang telah diberikan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register