ea untuk penggemar ea :p

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1837
USD / JPY
104.874
GBP / USD
1.30248
USD / CHF
0.90494
USD / CAD
1.31635
EUR / JPY
124.139
AUD / USD
0.71141

CG Sponsors




adakah anda pengguna ea multiple untuk trade live ?


  • Total voters
    0

ct aishah

Fun Poster
Joined
Oct 22, 2007
Messages
867
Reaction score
28
Points
20
salam all forumer , sy newbie yg dah lama tak open thread kat cg .. cuma nak kongsi untuk sape2 yg suke test ea , nak kongsi ea multiple scalp ni beserta setting (leh survive kot) especially utk yg suke guna vps . kalau guna streamyx leh je on pagi isnin dan tgk balik pagi rabu kalau takde order open leh close pc tnggu lak mnggu depan . sesuai untuk pair gu saje
pair gbpusd





hasil back test ea dari bulan 7 - 28hb 12 (dalam 5 bulan) , starting modal 1k ..

file ea
Code:
http://www.4shared.com/file/183962910/351fd356/Nokgok.html
setting
Code:
http://www.4shared.com/file/183962905/5c6e1698/survive.html
ea ni sy dah setting untuk open cuma isnin dan selasa , rabu- jumaat dah tak open ape2 order cuma tnggu mane yg floating profit balik .. oleh sebab ea ni ea multiple maka ia tetap open order baru pada hari selasa jika 1st order masih tak close .. oleh sebab kebiasaan news menggile pada hujung mnggu lagi2 hari jumaat jadi setting multiple ni hindarkan dari amik risk dengan open mon dan tue saje (harap2 2 hari tu tenang) just nak kongsi .. selamat beramal ...
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
tahniah...cik ct aishah dah maju setapak lagi !
 

rzk

Junior Member
Joined
Jan 24, 2008
Messages
72
Reaction score
3
Points
11
salam cik ct
setting tu nk wat cane?
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,968
Reaction score
121
Points
73
tf berapa sesuai tuk ea nie TT?
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
ea nie martingale ke?tgk float tinggi tu..max dradown bape yer tt?
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
Percubaan boleh dimula sekarang.. :">:">:D:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

spender_men

Junior Member
Joined
May 13, 2009
Messages
85
Reaction score
8
Points
11
tumpang lalu..nak tanye,vps u ape?? nak gne nye camne?? peace :D
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
GooGle kan ada.. Virtual Private Server.. p/s Google bukan untuk search por-n sahaja..(hehe:D:D) :)cgrock
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
tumpang lalu..nak tanye,vps u ape?? nak gne nye camne?? peace :D
VPS =VIRTUAL PRIVATE SERVER.kita kena sewa kat provider.vps nie sebenarnya sebuah komputer jugak.so klau ada vps x payah ler on pc 24 jam.on ea kat vps ajer.:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register