EA Transfomers v3

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21151
USD / JPY
106.326
GBP / USD
1.39220
USD / CHF
0.90653
USD / CAD
1.26539
EUR / JPY
128.815
AUD / USD
0.77582

CG Sponsors




mdsobrie_84

Fun Poster
Joined
May 15, 2011
Messages
698
Reaction score
2
Points
15
EA Transformer ni mmg last version 3 ke? atau ada yg terkini?
 
Sponsored Post

FinRest

Freshie
Joined
Nov 12, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Hello Coffeen,

Boleh tanya lot yang safe untuk model USD 1K dengan leverage 1:500?
Saya pakai ICMarket Broker. Apa ok?
Terima kasih sebelumnya.
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,420
Reaction score
78
Points
30
Hello Coffeen,

Boleh tanya lot yang safe untuk model USD 1K dengan leverage 1:500?
Saya pakai ICMarket Broker. Apa ok?
Terima kasih sebelumnya.
ICMarket ni bukan account cent kan..?
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,420
Reaction score
78
Points
30
ICM bukan acct cents. Account biasa 1:500
Agak high risk kalau guna EA ni... Tapi boleh backtest dulu sebulan dgn account demo dgn jumlah yg sama... Setting mcm yg kat page depan..
 

Arzo77

Freshie
Joined
Nov 30, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Hi ada sapa2 bole tolong tak. EA ni tak masuk position. Sebelum ok bole jalan. Ada silap setting dkt mana2 ke?. :unsure:
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,420
Reaction score
78
Points
30
Hi ada sapa2 bole tolong tak. EA ni tak masuk position. Sebelum ok bole jalan. Ada silap setting dkt mana2 ke?. :unsure:
Broker apa tu..?? Mungkin salah masuk chart account standard kot...
 

FinRest

Freshie
Joined
Nov 12, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Agak high risk kalau guna EA ni... Tapi boleh backtest dulu sebulan dgn account demo dgn jumlah yg sama... Setting mcm yg kat page depan..
Coffeen. Bagaimana hasil trade sebulan ini, akun awak masih bertahan ?
Bolehkah minta setting awak terakhir?
Thanks so much.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register