EA Transfomers v3

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21110
USD / JPY
106.262
GBP / USD
1.39222
USD / CHF
0.90559
USD / CAD
1.26535
EUR / JPY
128.694
AUD / USD
0.7755

CG Sponsors




frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
529
Reaction score
50
Points
65
mesti selalu kena camni ni
bila BUY dia turun
bila SELL dan dan dia naik
:sick:
ha, kenapa ya
jenuh dok godek robot2 ea, robot pon bodo jugak
kena ajar 3,4 perkara, tu pon xtentu....adoi penin...
kasi ajar sikit saya yg bodo ni tuan...hahha
 
Sponsored Post

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,144
Reaction score
846
Points
121
$100, lot 0.02 pun kena gak cip? noted...
kalo usd 100,,, guna akaun cents... lot 0.01..guna pair eu gu uj...nak selamat lagi... guna eu ngn uj

InysaAllah... untung 10 - 15% per month.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,144
Reaction score
846
Points
121
ya betoi tuan
xleh tamak, esok esok ada lagi
harini dpt berapa kena rasa cukup
tidak dok perati ja jadi mesin kuda
hahahha
yang penting... guna EA ni tak perlu nak tgk chart selalu... cuma kena monitor takut ada pergerakan pelik pelik
 

Mr. Redz

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2012
Messages
771
Reaction score
17
Points
15
saya dh run sebulan EA ni...so far ok sgt.. ada potensi..
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
529
Reaction score
50
Points
65
yang penting... guna EA ni tak perlu nak tgk chart selalu... cuma kena monitor takut ada pergerakan pelik pelik
ya betoi tuan
xyah cekang sakit mata kepala hadap screen, hahah
leh tingai2
zon asia kita ni terbalik
sesuai main robot malam la,sbb US siang....kita jam 8 malam depa baru jam 3 ptg
mmg elok pakai robot
tapi utk alert news tu kena pakai apps BRAIN, ade dlm playstore
jimat masa
skang ni masa apps sbg investment
huhu
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,420
Reaction score
78
Points
30
Kalau pandai control mm mmg cun pakai ea ni... Tapi kalau untung sikit dah up lot... Jawab nya kelaut le... 😆😆
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,144
Reaction score
846
Points
121
Kalau pandai control mm mmg cun pakai ea ni... Tapi kalau untung sikit dah up lot... Jawab nya kelaut le... 😆😆
betul... nak up lot.. kena ikut ratio... kalo up ikut suke... menangis..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register