EA RSI grid martiangle

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.2045
USD / JPY
106.832
GBP / USD
1.39196
USD / CHF
0.91549
USD / CAD
1.26510
EUR / JPY
128.679
AUD / USD
0.77771

CG Sponsors




MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
Assalamualaikum

disini saya ingin share satu EA dgn sahabat2 semua . Nama EA ni ialah EA RSI grid martiangle .


EA ni saya minta bro Azam edit/coding kan . sebab sis ashlyn agak busy dan taknak mengganggu dia sgt .


ini version 1 ( akan di perbaiki dari semasa ke semasa insyallah )


cara EA ni bekerja ialah berdasarkan level RSI . anda boleh tengok di input tu nanti .


TF yg saya run ialah 1 hour
major pair


TP 30 pips
jarak pips 25 pips
*anda boleh adjust sesuai dgn kesesuaian anda*



ini link utk download EA tersebut :

http://www.mediafire.com/?31ww5jd5el7vupv




terima kasih kepada :

1. bro meet joe black = kerana mulakan perbincangan di thread RSI ( forex trading style )

2. sis ashlyn = kerana coding EA RSI , EA RSI progressive martiangle.

3. bro azam = kerana codingkan EA RSI grid martiangle



pesanan : jangan jadikan thread ini sebagai tempat maki memaki, kutuk mengutuk , jatuh menjatuhkan . saya sharekan EA ni utk kawan kawan klu ada yg berminat . jika ada yg tidak suka EA yg ada unsur martiangle , anggaplah tak pernah tengok thread ni . biarlah yg berminat mencuba run EA ini . saya tak berminat jual atau commercialkan EA ni . jadi jgn marah marah tau . :D



ini contoh trade :










:)cgrock
 
Sponsored Post

ignorexx

Super Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
9,253
Reaction score
7
Points
65
sedut dulu, test jap lagi, hehehehe, trima kasih tt
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
time ksh tt..
semoga sukses slalu..
 

suadrif86

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2009
Messages
629
Reaction score
113
Points
23
thanx tt sbb share..
tp aku da run test, xbole la..huhu..:(
korg yg len da try lom?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register