EA Martingale mampu jana keuntungan?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18586
USD / JPY
104.540
GBP / USD
1.31452
USD / CHF
0.90489
USD / CAD
1.31399
EUR / JPY
123.971
AUD / USD
0.71148

CG Sponsors




pphunter

Freshie
Joined
Jan 26, 2010
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
Salam sejahtera,
EA ini hanya untuk pengemar system martingale sahaja atau untuk trader baru yang tercari cari EA untuk memulakan trading. Trader yang telah kecewa, kerugian,dan MC dgn system martingale, EA ini bukanlah untuk anda di cuba atau dinilai lagi.

Test Live Account :
Statement Link : http://pphunter.MT4Live.com

Test Demo Account :
Broker Name : Instaforex
Login : 393084
Investor Password : nv8kdnj (read only password)
Server : InstaForex-Demo.com
Leverage : 500: 1
Deposit :USD1000

berminat, sila PM email anda untuk dapatkan EA demo.
kebaikan EA ini – keuntungan>50% setiap bulan
keburukan – Stop loss menyebabkan 50% modal hangus. 2 minggu untuk dapatkan semula $$ yang hangus.

EA asal ini telah diubahsuai dan diuji selama 6 bulan. EA ini diberi nama PIPSHUNTER. EA live akaun ini bukan untuk dijual dan diberi secara percuma hanya untuk trader yang berdaftar dibawah affiliate instaforex aku. Sila daftar akaun baru anda di http://instaforex.com/index.php?x=PH dan emailkan nombor akaun live anda untuk di aktifkan EA ini.

Apa apa pun cuba dahulu di akaun demo. Selamat mencuba. Semoga EA Pipshunter dapat membantu anda mencapai impian anda. Biar untung sikit tapi berterusan...

Setting yang di syorkan dan telah terbukti memberi keuntungan
1. Take profit: 55
2. Lots : 0.01 ( untuk setiap USD100)
3. Initial stop : 265
4. Trailing stop : 10
5. Max Trades : 6
6. Pips : 45
7. Guna chart time frame 1 hour.
8. 3 pair digunakan - GBPUSD, USDCAD, EURUSD
9. EA ni kena on 24 jam.
 
Last edited:
Sponsored Post

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
Martingale ni leh je gunakan... tapi mm kena kuat.. satu lagi kita kena pandai la tgk time... kalau margin tak kuat tu off je kalau ada nfp...

sebab ada kengkawan kita kat cg ni ada pengalaman pedih dgn Martingale...

apa2 pun 10q tt sebab sudi kongsi ea kat cg...
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Kenapa share yg demo jer? EA yg ori tak nak share ke? :)
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
mantap gak cara TT ni . cuma nak tanye sikit . secara rasionalnya . kenapa perlu ada SL jika system martiangle .

adakah SL tersebut diletakkan di post yg pertama atau mengikut post berikutnya .
 

pphunter

Freshie
Joined
Jan 26, 2010
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
try demo dulu.... kalau nak ori, PM no akaun spt yang dihurai di post #1....
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
mantap gak cara TT ni . cuma nak tanye sikit . secara rasionalnya . kenapa perlu ada SL jika system martiangle .

adakah SL tersebut diletakkan di post yg pertama atau mengikut post berikutnya .
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
try demo dulu.... kalau nak ori, PM no akaun spt yang dihurai di post #1....
bro, send kat email aku demo version . aku nak try di demo dulu .

kalau modal 10k usd , starting lot berape bro ?

email : [email protected]

on 24 jam atau ada waktu waktu tertentu ?
 

pphunter

Freshie
Joined
Jan 26, 2010
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
mantap gak cara TT ni . cuma nak tanye sikit . secara rasionalnya . kenapa perlu ada SL jika system martiangle .

adakah SL tersebut diletakkan di post yg pertama atau mengikut post berikutnya .
SL ni nak selamatkan dari MC. Sekurang kurangnya adalah lagi setengah modal utk terus trade lagi... SL akan kena di post pertama dan akan close semua open order... kalau start dgn 0.01 lot, lebih kurang USD50 selamattt...
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
open post based on indi ape bro ?
 

pphunter

Freshie
Joined
Jan 26, 2010
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
bro, send kat email aku demo version . aku nak try di demo dulu .

kalau modal 10k usd , starting lot berape bro ?

email : [email protected]

on 24 jam atau ada waktu waktu tertentu ?
dah email... sila check... EA ni kena on 24 jam... starting 1.0 lot utk 10K usd.. aku tak try lagi dengan 10K usd tapi kalau 1K usd aku start dgn 0.1 lot di akaun demo laaa
 
Sponsored Post
Top
Log in Register