EA kelimaku - Lompat Tikam (Just Another Tunnel Martingale)

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

putra

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2008
Messages
645
Reaction score
4
Points
15
EA kedua dari Masta Izham87 yg ku nak try test. 2019 nak run EA je.. TQ Masta..
 

tab

Active Member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
2,042
Reaction score
49
Points
30
dah donload dan run EA ni tp x boleh...ke kena opn manual dulu
tq
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,913
Reaction score
471
Points
81
dah donload dan run EA ni tp x boleh...ke kena opn manual dulu
tq
tu la.. pelik jugak ni... dia perlu follow apa apa syarat sebelum OP ke TT? Igtkan bila on EA je.. terus buy sebab start awal ngn buy.:)
 

Izham87

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2016
Messages
426
Reaction score
130
Points
23
tu la.. pelik jugak ni... dia perlu follow apa apa syarat sebelum OP ke TT? Igtkan bila on EA je.. terus buy sebab start awal ngn buy.:)
xde syarat pun..rasanya korang kena ubah setting MaxTPCount kepada satu nilai yg logik selain dari default value iaitu 0.letak la 100 ke..hehe
 

azzaro81

Freshie
Joined
Aug 17, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Hi TT

TP tak auto create after open position in EA and tak auto open buy after turun 30 pips.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register