EA Kawin Campuq

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09574
USD / JPY
106.967
GBP / USD
1.23941
USD / CHF
0.96560
USD / CAD
1.42256
EUR / JPY
117.208
AUD / USD
0.60757

CG Sponsors




Sponsored Post

asyraf1156

Active Member
Joined
Jun 21, 2011
Messages
1,026
Reaction score
35
Points
40
sambung bro...boleh buat profit..perlu masa lagi untuk tambah sop.

jumaat/ada news memang tak boleh .aq close ke equity asal.
Saya plan nk tambah close Time. Jumaat pukul 8, klu equity profit, close all.
Nnt sy extend sy bg tuan
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,913
Reaction score
233
Points
33
Saya plan nk tambah close Time. Jumaat pukul 8, klu equity profit, close all.
Nnt sy extend sy bg tuan
sory bro,terlepas pandang.jumaat elok cuti ,market datang bulan.

tq

-------------------------------------

tak ada org lain yg test ke?
 
Last edited:

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,913
Reaction score
233
Points
33
ea ni key dia time penting bila nak start.

tt dah tak up date.
 

asyraf1156

Active Member
Joined
Jun 21, 2011
Messages
1,026
Reaction score
35
Points
40
ea ni key dia time penting bila nak start.

tt dah tak up date.
Saya agak busy hujung tahun. Ni baru ok sket. Tp tgk market skrg mcm mengMCkan semua EA martingale :-?
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,913
Reaction score
233
Points
33
Saya agak busy hujung tahun. Ni baru ok sket. Tp tgk market skrg mcm mengMCkan semua EA martingale :-?
tak apa bro,tak ada org nak test.

kalau ada org nak test boleh la tukar new version.

lagipun sekarang market pun tak menentu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register