EA Kawin Campuq

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09567
USD / JPY
107.094
GBP / USD
1.23996
USD / CHF
0.96630
USD / CAD
1.42153
EUR / JPY
117.340
AUD / USD
0.60777

CG Sponsors




asyraf1156

Active Member
Joined
Jun 21, 2011
Messages
1,026
Reaction score
35
Points
40
Salam semua.
Hari ni aku nk share 1 EA untuk testing.
Nama dia EA Kawin Campuq. Xtau mcmmn mai idea nama ni. :eek:

Sy post kat sini supaya semua orang boleh test. Pastu feedback kalau ada apa2 yang patut ubah.
Setting sy belum cari lg yang terbaik. So far default setting tu ok la.

EA ni boleh guna utk live run sehingga 1 Dec. Selepas tu klu warga CG nak guna sy boleh bg guna tp ada syarat.

*Syarat ni kemudian, tgk dulu EA ni ok ke x ok. :))
 

Attachments

Sponsored Post

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,913
Reaction score
233
Points
33
win win la bang baru best.
 

asyraf1156

Active Member
Joined
Jun 21, 2011
Messages
1,026
Reaction score
35
Points
40
konsep/jenis apa?
Konsep dia mcm martingale tp bukan bukak ikut distance ataupun candle close.
EA akan bukak buy sell serentak. Lepas tu ada ada trailing yg mn order yg profit. Lepas satu tutup profit, akan ada lg buy sell serentak.

Contohnya sell tutup. akan ada 2 buy 1 sell plak. kemudian trailing lg.
trailing dia ikut layer. kalau 2 buy trailing dia start dari breakeven antara 2 layer ni. klu dh 5 layer, start dr breakeven 5 layer. bila kena SL lima2 akan tutup dan total akan profit.

Terus terang konsep ni x sengaja je jumpa masa nk buat EA lain
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,913
Reaction score
233
Points
33
Konsep dia mcm martingale tp bukan bukak ikut distance ataupun candle close.
EA akan bukak buy sell serentak. Lepas tu ada ada trailing yg mn order yg profit. Lepas satu tutup profit, akan ada lg buy sell serentak.

Contohnya sell tutup. akan ada 2 buy 1 sell plak. kemudian trailing lg.
trailing dia ikut layer. kalau 2 buy trailing dia start dari breakeven antara 2 layer ni. klu dh 5 layer, start dr breakeven 5 layer. bila kena SL lima2 akan tutup dan total akan profit.

Terus terang konsep ni x sengaja je jumpa masa nk buat EA lain
modal kena mantap dan nak test seminggu macam tak cukup masa.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register