BTC USD 61,610.0 Gold USD 4,328.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dungeon Seige III @ 3

wicked_game

Active Member
Reaction score
2
sape da men game ni..? aku da habis men 1 & 2.. yg ke 3 ni aku ngat nk angkat orig pnya plak.. :D

aku blum men lg. tp sgt berminat nk men nnti.:):)

kwn aku ada game ni tp aku x pinjam kat dia sbb aku x berminat sgt.. best ke game ni?

aku tgk review yg dibuat oleh ign.. cuma dpt 6.5 point je.. overall depa ckp game ni agak boring & jauh lbh bbeza dari siri sblmnya.. aku rase depa patut ikot cara gas powered game studio.. aku br ngat nk bli orig cd nampaknya aku tpaksa amik game len la kot.. yg ni aku bli dgn lanun.. huhu..

Last edited:
aku dah hbs men DS3.
Bg ak, yg ke 3 ni kurang best dari sequel 1 n 2, mungkin sbb developer dia Squarenix tu. depa cedok2 skit ja dari developer sblm ni, gas powered game.

Jalan cerita game ni pon pendek ja, xpuas hati btol aku main :D

kalu sapa yg nk donlod ni link nya

http://dlgames4free.blogspot.com/search?q=dungeon+siege+

aku tgk review yg dibuat oleh ign.. cuma dpt 6.5 point je.. overall depa ckp game ni agak boring & jauh lbh bbeza dari siri sblmnya.. aku rase depa patut ikot cara gas powered game studio.. aku br ngat nk bli orig cd nampaknya aku tpaksa amik game len la kot.. yg ni aku bli dgn lanun.. huhu..

xpa bro,kalu xmo yg ori, donlod ja tu link kat atas, pirate tp xda mslh nk main :D

Last edited:
Dungeon Siege I & II rocks! \m/

Dungeon Siege III mesti la rock juga - Real-Life Strategy game. Hollywood pun tiru buat movie, it's awesome!

Back
Log in Register