BTC USD 69,597.3 Gold USD 2,412.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Don Dzul managed forex ada pelabur cg yang dah terkena?

kkb8828

Freshie
Messages
16
Joined
Feb 12, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
salam geng...hehehee kali ni aku nak perkenalkan sorang barua ni yang kononnya ada offer managed trade account. Dia gelar namanya Don Dzul...konon2 ketua mafia Itali terhebat di abad ini laaa hahahaaaa. Artificial Intelligence Trading nama diberi...bak kata orang nama program pun mesti kena letak hebat2 baru pancing mudah kena. Mula2 dia umpan dgn bermacam jenis indicator/sistem yg hebat...nak dijadikan cerita adala sorang pelabur ni lepas depo terus senyap hahaaahaaaa.. Ada balas kejap cakap nak run last2 senyap sampai 2 minggu tunggu terus senyap.Aku share kat cg kot2 ada yg kenal heehee

Nama sebenar - Mohd Haniffah Bin Mohamed Eusofe


1691380320409.png


1691380347680.png


1691380367679.png


1691380390745.png


1691380415096.png


1691380433862.png
 
Sponsored Post

Forex nie elok trade sendiri la dari bg org manage loss ka popit ka kt yg buat sendiri

Betoi bang
Tak boleh harapkan dekat orang lain
Biar sendiri usahakan
Untung kecil pun takpa
Janji puas hati dengan usaha keras sendiri
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08319
USD / JPY
156.436
GBP / USD
1.27264
USD / CHF
0.91343
USD / CAD
1.36678
EUR / JPY
169.569
AUD / USD
0.66453

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register