CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
Gagal Di Dunia..
 
Last edited:
Sponsored Post

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,496
Reaction score
115
Points
128
aku tak clear la program ni mcm ne..
 

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
aku tak clear la program ni mcm ne..
Program ini akan dilakukan secara berangkai bermakna tiap2 ahli yang menyertai program ini wajib menyebarkan pendirian ini kepada kawan2 melalui internet melalui facebook dan sebagainya demi kebaikan anak bangsa gak..(akan di ajar cara promosi)

Saya ingin lakukan bersama2 ahli ini di sebabkan saya tahu impak pada masa hadapan kepada negara, bangsa dan negara..program ini kalau berjaya..Alhamdulilah..perjuangan sebagai umat Islam di sini tercapai walaupun bukan berperang di medan perang..kita di sini wajib melakukan sesuatu demi umat Islam di negara lain contohnya palestin

ramai yang membenci Israel tetapi tidak menyedari sebenci2 mereka kepada Israel..Israel mendapat keuntungan dari umat Islam gak yang membeli produk Israel..mereka juga tidak sedar mengenai produk Israel yg dibuat oleh israel ini boleh memudaratkan kesihatan umat islam. Ini yg saya ingin perjuangkan..kebanyakan umat islam sekarang tidak kisah apa yang masuk melalui mulut mereka..seserang perlu sedarkannya..
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
Saya memerlukan sedikit sumbanagan dari anda semua untuk menjalankan kempen memboikot Israel melalui internet. Justeru itu, bagi melancarkan kempen ini saya memerlukan sedikit sumbangan. Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kerana mengambil masa anda yang sangat bernilai membaca thread ini.
soalan mudah. jawab dengan ikhlas.

ke mana duit tu pergi? siapa audit? kalau mahu buat kutipan derma, ambil permit kebenaran dari polis. sekurang-kurang, daftar pertubuhan, buat akaun semasa.

jgn smpi mod cg lock thread ni kang.
 
Last edited:

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
soalan mudah. jawab dengan ikhlas.

ke mana duit tu pergi? siapa audit? kalau mahu buat kutipan derma, ambil lesen dari polis. sekurang-kurang, daftar pertubuhan, buat akaun semasa.

jgn smpi mod cg lock thread ni kang.
Ok terima kasih atas maklumat tersebut saudara..

saya tidak tahu pula kena minta lesen polis..:p

duit itu pergi mana? dah baca post 1? duit itu akan pergi kepada senjata-senjata yang saya nyatakan..dan kepada penyumbang saya akan update kemana duit itu pergi walaupun anda menyumbang RM1..

pertubuhan dah ada..dah lama wujud dan ini salah satu kempen perjuangan untuk memperhebatkan lagi perjuangan HPA..lebh2 lagi untuk menyedarkan umat Islam di negara kita gak..

kena buat akaun semasa? kalau anda iklas ingin menyumbang..rasanya tidak perlu ada akaun semasa..sekupang seorang pun cukup la..kalau 1000 org sumbang dah dapat RM1000

Terima kasih kepada yang bertanya
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
Ok terima kasih atas maklumat tersebut saudara..

saya tidak tahu pula kena minta lesen polis..:p

duit itu pergi mana? dah baca post 1? duit itu akan pergi kepada senjata-senjata yang saya nyatakan..dan kepada penyumbang saya akan update kemana duit itu pergi walaupun anda menyumbang RM1..

pertubuhan dah ada..dah lama wujud dan ini salah satu kempen perjuangan untuk memperhebatkan lagi perjuangan HPA..lebh2 lagi untuk menyedarkan umat Islam di negara kita gak..

kena buat akaun semasa? kalau anda iklas ingin menyumbang..rasanya tidak perlu ada akaun semasa..sekupang seorang pun cukup la..kalau 1000 org sumbang dah dapat RM1000

Terima kasih kepada yang bertanya
HPA? Xde mention pun pasal HPA kat atas tu. Er .. hpa.com.my ke HPA lain ni.

Ni bukan pasal ikhlas x ikhlas. Kita buat benda kena ikut peraturan. Ada tertib. Nak solat pun kena wudu'. Nak wudu' pun mesti dengan air yang bersih.

Kalau pergi mana-mana tempat makan kat kL, merata-rata orang kutip derma. Mana nak tahu yang mana betul-betul perlukan bantuan dgn yang x perlukan bantuan? Tidakkah kita jadi ZALIM bila bantuan tu x smpi kpd org yg BENAR-BENAR memerlukan?

I rest my case. Good luck.
 
Last edited:

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
knp sy rasa TT ni ada multiple id yer? :-? :-?
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kepada TS anda menggunakan email [email protected] utk register ID ni, sedangkan ada ID lain gunakan email ni utk minta fund, sila lihat attachment



http://www.carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=6525236&postcount=162

sila berikan penjelasan tentang ini

penjelasan apa lagi...tgk akaun bank dan nama pemilik akaun utk 2 thread sumbangan yg dibuka oleh 2 TS yg berbeza pun leh tahu dah....individu yg sama.....:)

apa tujuan yer TT buat gitu? buat id baru n bukak thread baru?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register