To Sell DIGI POSTPAID

CG Sponsors




maabs

Fun Poster
Joined
Apr 30, 2014
Messages
199
Reaction score
0
Points
10
Hi semua.

Lama tak up new tread. So guys harap tread ni dapat bantu korang since semua dah kena duduk rumah je kan so internet korang semua cukup ke? Meh sini den ajar macamana korang nak beli pekej internet baru/upgrade pekej yang sedia ada. Senang sangat !

1. Tekan link ni http://digi.my/rpostpaid-T913733 lepastu korang akan masuk ke official websites Digi.
2. Lepastu masukkan no phone korang dan bila tekan next masukkan pula no IC korang.
3. Request TAC dan masukkan TAC no yang korang dapat tu.
4. Pilih plan mana yang korang nak ikut keperluan korang then proceed.
5. Mana yang nak upgrade takperlu nak buat apa-apa payment, duduk diam-diam tunggu je pekej korang tukar automatic. Yang mana beli no baru korang stay at home and tunggu 1-3 hari simkad sampai depan rumah. Sementara tunggu tu korang buat Dagolna Milo ke Kopi ke kan.
6. Bila simkad sampai nanti bolehlah pakai.

Untuk pertanyaan lanjut boleh lah direct message sis ataupun boleh whatsapp 010-7002103. Den akan reply secepat yang mungkin.
Minta tolong sharekan dekat kawan-kawan kot2 mana yang perlu internet tapi takut nak keluar rumah. So harap ini dapat membantu.
Thank you guys.

#stayhome #staysafe #stayconnectedwithdigi
 
Sponsored Post

maabs

Fun Poster
Joined
Apr 30, 2014
Messages
199
Reaction score
0
Points
10
Duduk di rumah, utamakan
keselamatan anda, dan dapatkan
smartphone terkini secara online.
Pembelian anda akan kami hantar,
dan nikmati dengan 2x Internet GB,
Panggilan IDD PERCUMA & banyak
lagi dari keselesaan rumah anda!
Hubungilah kami hari ini di
<010-7002103> dan kakitangan kami
bersedia untuk menghantar anda
dengan lebih banyak maklumat
mengenai PhoneFreedom 365

http://digi.my/rpf365-T913733
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register