Di mana ariel sharon?

CG Sponsors




better_man249

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2009
Messages
690
Reaction score
23
Points
15
Sejak lama sudah aku kalo ibgat palestin, ati mesti geram n benci kat yahudi. Org paling aku hina adalah Ariel Sharon. Dah byk tahun dia hilang. Tetiba je olmert jadi PM.. Yg sharon ni diorg ttp citer.. Last masuk berita dia masuk spital..

Aku punye geledah2, jumpe sekeping gmbr sharon terlantar nazak kat katil spital.. Perut boncit 1meter dia tu dah xde.. Kulit nmpk tulang.. Bijik mata mcm nak sembol kluar. Rambut dah hampir xde.. Aku dpt gmbr tu lps dah 1-2 tahun x dgr brita dia..
Skrg ni ntah dah mcm mane rupe la..

Aku rasa diorg tau, tu la akibat n balasan hasil hancurkan bumi islam serta Baitulmaqdis.
Doa orang teraniya tu mudah termakbul. Tapi diorang still nak ngaku Tuhan diorg tuhan yg terbaik.. X nak ngaku kebenaran Islam. Masih rakus nak bolot segalanya milik Palestin.
Kalo korg tgk teliti kat google maps, palestin dah xde apa.. 90% nama jalan dan lorong seluruh kawasan palestin dah dinamakan dgn nama Yahudi.. Bangunan2 pon dah rupa mcm kat Europe, Spain, Dubai..

Sangat besar perubahan, sangat pantas mereka merampas.. Sangat Sedih..
 
Sponsored Post

alia_angel

Super Active Member
Joined
Oct 25, 2008
Messages
5,254
Reaction score
29
Points
70
bukankah dia tengah koma skrang ni??....
letaklah gmbr....
 

tbomq

Active Member
Joined
Sep 8, 2009
Messages
1,278
Reaction score
0
Points
20
wakakaka...
aku pon geram glerr kat dia
 

loqueila

Active+ Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
3,630
Reaction score
139
Points
33
Sejak lama sudah aku kalo ibgat palestin, ati mesti geram n benci kat yahudi. Org paling aku hina adalah Ariel Sharon. Dah byk tahun dia hilang. Tetiba je olmert jadi PM.. Yg sharon ni diorg ttp citer.. Last masuk berita dia masuk spital..

Aku punye geledah2, jumpe sekeping gmbr sharon terlantar nazak kat katil spital.. Perut boncit 1meter dia tu dah xde.. Kulit nmpk tulang.. Bijik mata mcm nak sembol kluar. Rambut dah hampir xde.. Aku dpt gmbr tu lps dah 1-2 tahun x dgr brita dia..
Skrg ni ntah dah mcm mane rupe la..

Aku rasa diorg tau, tu la akibat n balasan hasil hancurkan bumi islam serta Baitulmaqdis.
Doa orang teraniya tu mudah termakbul. Tapi diorang still nak ngaku Tuhan diorg tuhan yg terbaik.. X nak ngaku kebenaran Islam. Masih rakus nak bolot segalanya milik Palestin.
Kalo korg tgk teliti kat google maps, palestin dah xde apa.. 90% nama jalan dan lorong seluruh kawasan palestin dah dinamakan dgn nama Yahudi.. Bangunan2 pon dah rupa mcm kat Europe, Spain, Dubai..

Sangat besar perubahan, sangat pantas mereka merampas.. Sangat Sedih..
sorilah ye.. xpatut ko cakap diaorg ngaku Tuhan diorg yg terbaik.. diorg cuma mengaku yg agama diorg & bangsa diorg yang layak jadi nabi & menyembah Allah. Sbb tulah diorg cuba membunuh Nabi Isa & nabi Muhammad, kerana x mahu ada agama laon selain agama Yahudi kerana menganggap diorg je yg layak menyembah Allah. Mcm syaitan mula2 dulu lah, dia anggap dia makhluk Allah yg terbaik jadi xnak sujud kat Adam. Tuhan tu memang terbaik pun sebab Allah adalah satu2nya Tuhan, tiada Tuhan melainkan Allah.
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,557
Reaction score
251
Points
131
ingatkan makhluk ni dh pupus..
 

ahmades

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2009
Messages
496
Reaction score
38
Points
20
Sejak lama sudah aku kalo ibgat palestin, ati mesti geram n benci kat yahudi. Org paling aku hina adalah Ariel Sharon. Dah byk tahun dia hilang. Tetiba je olmert jadi PM.. Yg sharon ni diorg ttp citer.. Last masuk berita dia masuk spital..

Aku punye geledah2, jumpe sekeping gmbr sharon terlantar nazak kat katil spital.. Perut boncit 1meter dia tu dah xde.. Kulit nmpk tulang.. Bijik mata mcm nak sembol kluar. Rambut dah hampir xde.. Aku dpt gmbr tu lps dah 1-2 tahun x dgr brita dia..
Skrg ni ntah dah mcm mane rupe la..

Aku rasa diorg tau, tu la akibat n balasan hasil hancurkan bumi islam serta Baitulmaqdis.
Doa orang teraniya tu mudah termakbul. Tapi diorang still nak ngaku Tuhan diorg tuhan yg terbaik.. X nak ngaku kebenaran Islam. Masih rakus nak bolot segalanya milik Palestin.
Kalo korg tgk teliti kat google maps, palestin dah xde apa.. 90% nama jalan dan lorong seluruh kawasan palestin dah dinamakan dgn nama Yahudi.. Bangunan2 pon dah rupa mcm kat Europe, Spain, Dubai..

Sangat besar perubahan, sangat pantas mereka merampas.. Sangat Sedih..
Gambar Ariel Sharon tu mana? Saya pun nak tengok juga muka musuh Islam nih bila dia terlantar sakit.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register