Di enjection sehingga mati (MAKSUD MENDALAM)

CG Sponsors




bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
Sama2 lah kita amati video ini,
Ambillah sedikit iktibar dan pengajaran
supaya kita tidak melakukan kesilapan
sehinggan kita terpaksa menghadapi hukuman


http://www.youtube.com/watch?v=lAqVPihua-Y

Cuba kita bayangkan yang kita berada ditempat
dia dan sedang menjalani hukuman mati disebabkan
kesalahan..Apakah perasaan dan bagaiman perasaan
kita ketika itu.?? Sama2 kita fikirkan..


:(( bagi aku video ini mmg sedih serta menyeramkan :((






--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marilah kita berjimat apabila menghubungi seseorang 18sen pada kadar semua talian dan sms percuma dengan progrem X.O.X kami dan tanpa menukar no talian anda serta anda boleh membuat keuntungan [email protected][/B]:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,971
Reaction score
105
Points
128
cam berlakon je video nih....
bukan btol pun...
 

bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
Mmg lah berlakon :)) ..tapi tujuannya dia untuk menyedarkan kita :((
Sebab tu saya kata kita just ambil ikhtibar sahaja
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
berlakon la... adoii...

amik iktibar... tp lakonan... kat TV byk da...
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,971
Reaction score
105
Points
128
aku ingat btol2 tadi..
baru nak mendalami maksud tersirat...
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,951
Reaction score
124
Points
123
zalim hukuman mcm ni..menyeksa
 

sNarFy

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
844
Reaction score
0
Points
10
kena injection lagi ok kot.. hik hik hik...

sapa pernah kena operation? kena bius.. memang sekejap je dah padam.. tapi nasib baik bius je.. bangun jugak kat dalam wad.. kalau yg nih bangun je dalam alam lain.. pehh ngeri.. so beramal lah sebelum ajal..
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,140
Reaction score
76
Points
1,020
ada lagi yang lebih ngeri dari ni ... seram btl
 
Sponsored Post
Top
Log in Register