BTC USD 66,452.5 Gold USD 2,333.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Demam ran online!!!!

Sponsored Post

url
 
memang menarik. cuma aku kena start dari bawah la. sbb aku jarang teramat2 main game online. hahahaha

dalam MMORPG takde istilah ketinggalan sebab yang high level pun bila lama tak online akan tertinggal level. Bayangkan satu hari tak online boleh tinggal level dalam 20-30 macam tu. Jadi jangan risau. Anytime boleh start
 
buat quest memang susah kalau tak perhati dan explore map sebab dalam mission ada bagi clue tapi dalam map takde petanda yang kat situ NPC nak report atau mobs yang nak clear.

game mmorpg skrng ni sng sbb ada petunjuk,,
tapi game2 lagend mcm ran online ni mmg kena perah otak skit hehe
 
game mmorpg skrng ni sng sbb ada petunjuk,,
tapi game2 lagend mcm ran online ni mmg kena perah otak skit hehe

Betul. Sekarang area mobs ada petunjuk. NPC ada petunjuk. Ada game yang siap automatik jalan lagi nak report quest. Bosan main macam tu. Boleh tertidur.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register