Dana diperlukan Qmath

CG Sponsors




Sponsored Post

a b c d e f

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
7,401
Reaction score
654
Points
121
Terpanggil mengepost kat thread ni.

Boleh ke kita dapatkan beberapa detail untuk tujuan kajian
1. Berapa orang dah invest
2. Berapa lama projek berjalan
3. Berapa ramai pelajar
4. Marketing yang dijalankan
5. Sebab-sebab projek tidak berjalan lancar

Saya rasa kita patut kaji benda-benda ni dan bukan menitikberatkan orang itu dan ini scammer.

Sebenarnya saya nampak CG boleh dijadikan tempat penemuan antara pengusaha dan pelabur. Apabila semua orang bersatu, pasti kerja atau projek boleh berjalan dan menjadi mudah seterusnya membawa keuntungan.
aku sokong bende ni...
projek tu gagal satu perkara, tapi sekurang2nya member cg bole amik iktibar dan pengajaran, elak kesilapan serupa.

jangan marah aku bukan korek thread tanpa sebab, aku pun pernah berhubung ngan eboss pasal qmath ni. aku sokong kalau buat post-mortem untuk kebaikan bersama. Lessons learnt to make us better
 

mreduan

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2008
Messages
585
Reaction score
20
Points
25
Berat azab ni klu btol menipu duit org lebih2 lagi guna atas nama agama
 

zairie

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,757
Reaction score
3
Points
25
Den rindu dgn lintah eboss..hehe
Eboss yg kenalkn cg ni kek den..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register