BTC USD 24,095.9 Gold USD 1,778.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dana diperlukan Qmath

raynasofia

Permanently Banned, Multiple Account azriff
Messages
5,375
Joined
Aug 31, 2010
Messages
5,375
Reaction score
330
Points
81
Modus operandi: Menjadi top poster, pro pakatan then scam orang. Apa punya penyamun daa.. Macam kassim baba :))

hehe macai2.. kat sini pun nak berpolitik.. modus operandi pemimpin wanita UMNO si Ropiah yang balun RM13 juta tu macam mana pulak.. ko redha pulak eh..:))
 
Sponsored Post

k_a_a

Fun Poster
Messages
374
Joined
Oct 19, 2012
Messages
374
Reaction score
18
Points
15
Bagi aku perniagaan yg dibuat ni telah gagal. pelabur kena terima seadaanya. bila maju ketawa sama2.. bila gagal kena la sama sama hadapi. kalau tidak jgn jadi pelabur.Manusia merancang dan hanya Allah penentu segalanya. Kalau ni tak pegang..korang nak pegang apa???

betul kata tuan. umum perlu faham konsep melabur. melabur bukannya sama spt spekulasi saham, kalau dah serupa macam spekulasi saham, maka sama juga macam tikam nombor magnum.
 

Jantan Kopi Ambiak

Fun Poster
Messages
316
Joined
Jun 16, 2013
Messages
316
Reaction score
65
Points
20
betul kata tuan. umum perlu faham konsep melabur. melabur bukannya sama spt spekulasi saham, kalau dah serupa macam spekulasi saham, maka sama juga macam tikam nombor magnum.

tak perlu kot ko nak korek thread lama ni, aku korek kepala ko baru tau
 

Jantan Kopi Ambiak

Fun Poster
Messages
316
Joined
Jun 16, 2013
Messages
316
Reaction score
65
Points
20
eh marah pulak, pehal? gila apo? kalau tak suka org post, silalah minta admin lock thread ni.

kena keras sikit dengan kaki korek agar kegiatan korek mengorek tidak berleluasa cik adik, aku tegur dia ko lak terasa, gila ke hape?
 

alberq

Legendary Member
gem
Messages
11,740
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,740
Reaction score
37
Points
120
pelik2 la....dah lama dah biar jer la....nasi dah jadi bubuq
 

lighter

Fun Poster
Messages
644
Joined
Aug 30, 2007
Messages
644
Reaction score
3
Points
15
:eek::eek::eek:
baik punya tipu.....dah byk kes kay CG ni, tapi penipu ada macam-macam cara utk menipu....#:-S#:-S#:-S

#moral: jgn percaya sesiapa pun dlm CG!~X(

peeeehhhh top cg tuuuu ..... :D terima seadanya
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,693
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,693
Reaction score
364
Points
131
Satu-satunya kes yang disahkan SCAM tapi thread masih bukan dalam thread SCAMMER :-?:eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register