cuti2 pulau

CG Sponsors




niaga22

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2007
Messages
237
Reaction score
0
Points
10
Sekiranya anda mempunyai perancangan untuk bercuti2 ke pulau2 peranginan, saya menawarkan anda pakej percutian yang cukup menarik dengan harga yang menarik.

Pakej adalah seperti berikut :

Tioman - RM 350 per person
Redang - RM 440 per person
Perhentian - RM 480 per person
Langkawi - RM 199 per person
Pangkor - RM220 per person
Kapas - RM 320 per person

Harga adalah termasuk penginapan di hotel, makan minum, tour (where applicable).

Minima 2 orang.

Email saya untuk maklumat pakej yang lengkap

[email protected] dengan tajuk ""nama pulau"

** sekiranya anda ada group yang lebih dari 20 orang, insentif akan diberikan sebagai pengenal**
:)cgrock
 
Sponsored Post

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,486
Reaction score
38
Points
80
berapa hari ini? pengangkutan sendiri ker(aku tak kisah)?
 

niaga22

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2007
Messages
237
Reaction score
0
Points
10
tak mungkin termasuk ngan transport #:-S
Betul..transport ke jeti di tanah besar/ mahupun lapangan terbang adalah dibawah tanggungan sendiri.

Pakej2 yang disediakan adalah termasuk untuk transfer menggunakan bot/feri dari tanah besar-jeti-hotel-jeti-tanah besar atau airport (pulau)-hotel-airport (pulau) jika ada, kemudahan di hotel termasuk makan minum dan tour (jika berkenaan).

Harap kepada yang berminat, bolehlah tuliskan email kepada saya dengan menyatakan pakej pulau mana dan tarikh pergi dan balik.

Sekiranya bercadang untuk beristirehat pada musim cuti sekolah di pulau yang dinyatakan, mohon buat booking awal especially bulan mac ke atas.

Terima kasih :D
 
Last edited:

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,486
Reaction score
38
Points
80
wei pakej diatas berapa hari tu?
 

niaga22

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2007
Messages
237
Reaction score
0
Points
10
stress?

Anda? Anda dan rakan2 pejabat? Anda dan family?

Jom releasekan stress anda dengan bercuti ke pulau2 peranginan melalui pakej2 yang saya sediakan. Anda pasti berpuashati.

:D
 

zam_c61

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,321
Reaction score
3
Points
25
cuti2 kat pulau2 pantai timur ni best cikit...pantai pun bersih..:D...bole cuci mata sekali..>:)>:)dalam plan dah nih..hehe
 
Last edited:

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
langkawi rm199 per person erk??

tu semalam ker??

stay kat mane??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register