Cubaan Hack ke?

CG Sponsors




qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
Aku perasan sejak beberapa hari nih..ada beberapa cubaan hack in line aku..terutama bila aku sedang berforum dalam CG nih..tadi pun ada cubaan untuk hack in..kepada mereka2 yang cuba hack in tuh..minta hentikan laa..:))..jangan sampai kene counter balik nanti dah laa..
 
Sponsored Post

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
hoho..cubaan ganggu sistem net aku...pop up tetiba banyak kuar..ke CG sudah ada pop up? :-?
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
3 hari aku on CG..3 kali aku kene...terutama lepas aku komen dalam thread agama..apasal erk? cubaan tuh skali sehari..time2 macam nih juga..linkungan pukul 11.30..
 

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Aik..? Pelik ni...:-? Aku x pernah dpt popup pun bila bukak cg...Rasa pc hang kena virus kot...
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
bahaya tak bahaya pon...nasib bek ada 'alarm'..tadi 3x 'sahabat' tuh try masuk...nasib bek sistem aku tak leh kesan IP mana..kalu la tadi leh kesan..aku bagi sekunder jer..'beli baru' la 'sahabat' tuh jawabnya
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
Aik..? Pelik ni...:-? Aku x pernah dpt popup pun bila bukak cg...Rasa pc hang kena virus kot...
kene virus? :-?:-?..macam tuh abis la data server aku~X(~X(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register