BTC USD 60,627.8 Gold USD 4,328.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cuba cungkil mata janda

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
166,601
Joined
Jan 13, 2009
Messages
166,601
Reaction score
22,873
Points
1,831
Kuala Lumpur: Seorang lelaki warga emas tidak hanya membelasah kepala jandanya, malah turut bertindak kejam cuba mencungkil mata kanan mangsa dengan menggunakan kuku jari tangan.

Dalam kejadian jam 4 petang kelmarin, suspek bertindak ganas di rumah didiami mangsa di Setapak di sini, selepas menuduh bekas isterinya itu berlaku curang.


Sumber polis berkata, kejadian berlaku sebaik mangsa selesai menunaikan solat Zuhur sebelum dipanggil suspek yang tinggal tidak jauh dari rumah mangsa.


Menurutnya, mangsa yang tidak mengesyaki apa-apa kemudian membuka pintu sebelum diserang mendadak oleh lelaki terbabit yang berusia 60-an.

“Mangsa dipukul di bahagian kepala berulang kali. Tidak cukup dengan itu, suspek cuba bertindak mencungkil mata kanan.

“Akibatnya berlaku pergelutan berikutan mangsa cuba mengelak matanya dari ditusuk dengan jari suspek. Mangsa akhirnya berjaya melepaskan diri sebelum lari dari lokasi kejadian dalam keadaan kesakitan,” katanya.

Mangsa kemudian bergegas mendapatkan rawatan di sebuah hospital berdekatan susulan kecederaan dialami di bahagian kepala dan kelopak mata.

Berikutan itu, mangsa membuat laporan di Balai Polis Setapak di sini, berikutan bimbang kejadian serangan sama berulang.

Sementara itu, jurucakap polis Ibu Pejabat Polis Daerah Sentul mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian berkenaan dan siasatan lanjut sedang dijalankan.


http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Cubacungkilmatajanda/Article/index_html

cungkil_mata_3578397575.jpg
 
Ngeri bukan bace berita tu..
tapi ngeri sebab tgok pmpuan yg korek kelopak mata tu..
ARRGGHH!!
 
adoii pic tu ngeri la plak tgk
 
yg pic tu dah kenape? seram lak tgk..haha
btw, kesian janda tu
 
Back
Top
Log in Register