BTC USD 57,878.3 Gold USD 1,794.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

CG... dari mana dpt tau..??

BlackPepper

Active+ Member
Messages
4,906
Joined
Oct 26, 2009
Messages
4,906
Reaction score
50
Points
30
hi all..

nk tau gak dari mana korang kenal CG ni mula2 dulu.. den mula2 dulu p kt google search cite seramm.. pastu kuar la benda ni.. masa tu xbkk pn yg lain2 dok layan seram misteri je.. lama2 cam best je.. tu yg terbabit register..

CG ni ada sejarah penubuhan x..
 
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Messages
182,199
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
ntah ... secara tak sengaja ... main klik je ...

mula tgk tak daftar lagi ...

lepas tu ramai kawan2 aku ajak join ... baru aku join ...

mula2 bosan sebab tak tau jadi forumer ... lama ok la :)cgrock
 

slayer7815

Active+ Member
Messages
3,221
Joined
Mar 27, 2009
Messages
3,221
Reaction score
33
Points
30
heehe aku terjebak memula sbb banyak info jadik guest je dlm setaun 2 pastu baru register hehehehe iinfo kat sini menarikk ooo n forumer pon sporting2 byk nasihat n ilmu aku dpt kat sini hehehe
 

asby

Legendary Member
Messages
11,810
Paid Membership
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
betul2 aku pun join untuk mendapat n berkongsi ilmu...

percuma plak tu...bukan senang nak dapat ilmu neh
 

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
dari member aku da....

die xjoin pun...

just jd guest je...

last2 aku yg join...

tp aku mekaceh kat die...

xde die xknal aku kat CG ni..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Messages
25,111
Paid Membership
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
thread macam nih ada da.....:">:">:">
 

acan

Banned
Messages
19,661
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
asteruk..:p

lyn je la, dpt dr dnga2 org sembang..:p
 

comelcomot

Active+ Member
Messages
4,851
Joined
Jan 29, 2009
Messages
4,851
Reaction score
11
Points
30
tau dari sedara janggut sebab masa tuh cari thread sukan main badminton
 

erDrAg00n

Moderator
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
dapat tahu masa tengah nak cari2 info pasal JNSSB...
pastu dok tengok kehebatan poster2 dalam cg terus jadi kagum
dan lekat sampai sekarang...
thanx to all cgrian that i've met!
susah woo nak dapat kawan2 cam korang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register