CF

CG Sponsors




penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,937
Reaction score
31
Points
40
salam..

betul ker kalau nak buat CF kena bayar sampai 10k..?
 
Sponsored Post

penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,937
Reaction score
31
Points
40
idak ler...aku tengah buat rumah, bila siap esok nak kena apply cf sebagai syarat loan bank
 

f430

Fun Poster
Joined
May 20, 2008
Messages
561
Reaction score
0
Points
10
baik kau tanya majlis tempatan tempat rumah tu. Sebab kalau nak dapat CF ni mmg banyak benda nak buat. pelan2 banyak nak kene hantar kat majlis.
 

penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,937
Reaction score
31
Points
40
pelan semua dah hantar dan telah diluluskan ... skang ni rumah dalam proses pembinaan
 

f430

Fun Poster
Joined
May 20, 2008
Messages
561
Reaction score
0
Points
10
kalau pelan dah hantar, just cuma pasti kan kau hantar borang diorang. rasanya ada 5 borang kot, ikut stage construction. borang A,B,C,D,E. nak detail pasal borang ni kou tanya majlis jer.Kalau tak silap aku kau sepatutnye dah hantar borang A and B. Borang last sekali tu untuk CF.
 

penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,937
Reaction score
31
Points
40
ok...tq f430...esok ingat nak call mps macamana nak apply cf tu..
 

Astarguy

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
598
Reaction score
9
Points
15
Skrg org panggil CCC. Nak dpt kena isi borang2 nya. Kena isi borang F dan G. Borg2 ni banyak. Kena diuruskan oleh arkitek dan jurutera perunding yg bertauliah. Projek u ni kat mane?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register