Cecah RM26K - Bagaimana Saya Buat Duit Online Dengan Blog - Tutorial

CG Sponsors




wokyoh fx

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2010
Messages
7,161
Reaction score
49
Points
70
Nak tanya cam mana nak buat adsense..? Lpstu kat fb yg selalu org paste blog tu berapa diorang dibayar perclick.? Ada sifu2 leh tlg jawap.? Tq
 
Sponsored Post

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,604
Reaction score
280
Points
41
Kenangan lama...

Releven lg ke buat duit dengan blog ni?

Nnt la dikemaskini...
 

dloanman

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,204
Reaction score
1,659
Points
206
Kenangan lama...

Releven lg ke buat duit dengan blog ni?

Nnt la dikemaskini...
Masih releven. Blog2 free yg den buek sejak 2012 masih hidup n dapek trafik n klik link affiliate yg den promo kek niche tertentu. Walaupun dh 5 acc AdSense dh Kno ban, den masih kayuh laie ekekeke 😁
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,604
Reaction score
280
Points
41
Masih releven. Blog2 free yg den buek sejak 2012 masih hidup n dapek trafik n klik link affiliate yg den promo kek niche tertentu. Walaupun dh 5 acc AdSense dh Kno ban, den masih kayuh laie ekekeke 😁
Terbaik tuan...
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
6,993
Reaction score
93
Points
80
Masih releven. Blog2 free yg den buek sejak 2012 masih hidup n dapek trafik n klik link affiliate yg den promo kek niche tertentu. Walaupun dh 5 acc AdSense dh Kno ban, den masih kayuh laie ekekeke 😁
boss share sikit nk buat adsense, akaun kena ban dah
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,604
Reaction score
280
Points
41
boss share sikit nk buat adsense, akaun kena ban dah
Kena ban sebab apa tu... Kena apply lain nampaknya...

Sy xpernah ada pengalaman kena ban akaun adsense ni.. Bia slow tp bertahan lama...

Sy pon baru nak mula balik setelah sekian lama tinggal
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
6,993
Reaction score
93
Points
80
Kena ban sebab apa tu... Kena apply lain nampaknya...

Sy xpernah ada pengalaman kena ban akaun adsense ni.. Bia slow tp bertahan lama...

Sy pon baru nak mula balik setelah sekian lama tinggal
sebab klik link sendiri... tapi ni cerita 10tahun lepas...

dia ban forever dan ever... sekrang dah matang dan insaf... tapi still xboleh buka akaun
 

penulisprof

Junior Member
Joined
Oct 7, 2020
Messages
77
Reaction score
23
Points
16
sebab klik link sendiri... tapi ni cerita 10tahun lepas...

dia ban forever dan ever... sekrang dah matang dan insaf... tapi still xboleh buka akaun
maksudnya klik dekat link blog kite sendiri?cmne tu bole terangkan sedikit? sy pun ada tulis blog tp tk aktif sgt..nk bljr juge ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register