Cecah RM26K - Bagaimana Saya Buat Duit Online Dengan Blog - Tutorial

CG Sponsors




noonaka

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2010
Messages
3,834
Reaction score
29
Points
30
Salam to all forumer..

Dulu saya ada baca pasal transfer emel dari domain sendiri ke yahoo/gmail.Maksud saya orang yang hantar emel ke [email protected] akan di direct ke gmail/yahoomail. Maaklumlah kita tak selalu check emel dalam domain sendiri tu.

Cari punya cari dah tak jumpa. Ada sesiapa boleh tolong tak. Thanks in advance
email forwarding (redirect)

dalam cPanel ade bahagian Forwarders

http://www.netkl.com/tutorials/cpanel/cpanel-x3-forwarder.html

kalo tanak buka email yahoo/gmail boleh buat forward ke microsoft outlook(windows)
 
Last edited:
Sponsored Post

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,604
Reaction score
280
Points
41
sorry le kawan2...lama tak update disini even blog sendiri pon tak update...xde masa,internet dan sejak kerja ni xde masa plak nak update...huhuhu
 

bangjed

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
10,284
Reaction score
13
Points
120
tt kat sini blh tak kongsi2 cara2 wat duit...
 

chulax12

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2012
Messages
5,404
Reaction score
636
Points
151
OOOo camtu kisahnya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register