CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,985
Reaction score
11,176
Points
2,376
salam tn Dann, saya ada masalah utk paste gambar (yg saya copy dari FB) kat cg..
dan ada juga beberapa gambar dari malaysiagazette..
Saya dah faham maksud @cek mek molek
Kita klik kanan pada gambar kat internet
Select copy image
Then paste je kat ruangan komen CG
Nanti terus keluar gambar tu
And then sekarang memang dah dapat
Jadi isu sebelum ni pihak CG dah setelkan la tu :D
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Saya budak baru belajar tolong tunjukkan..

Kalo pakai mobile layan cg n login, mmg tak nampak signature @ banner ker?

Atau sebab hp saya punya browser dah pekak?

Boleh tlg saya selesaikan isu ini tak?

Terima kasih bos!
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,985
Reaction score
11,176
Points
2,376
Saya budak baru belajar tolong tunjukkan..

Kalo pakai mobile layan cg n login, mmg tak nampak signature @ banner ker?

Atau sebab hp saya punya browser dah pekak?

Boleh tlg saya selesaikan isu ini tak?

Terima kasih bos!
Kalau tak silap
Tak nampak banner @ signature bila surfing by mobile
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Hmmm...Rugi juga laaa sbb mobile surf shld be tinggi dekat CG...

Then org mcm bos yg serv banner tak dapat show off via mobile.

Boleh difikirkan utk mengatasi masalah ini..

Jika ia benar berlaku sbb teknikal...saya sampai la nie fikir sebab hp browser sy pekak outdated... :D

Kalau tak silap
Tak nampak banner @ signature bila surfing by mobile
 
Sponsored Post
Top
Log in Register