Alam bunian bagi yg x de pengalaman memang sesuatu yg mustahil, alam bunian = alam jin, jin pun ada bangsa2 dan darjat2 sama macam manusia, bunian adalah salah satu bangsa jin (dikatakan bunian bangsa jin islam) jenis jin ini tidak suka jadi org suruhan manusia tapi suka berkawan dengan manusia sebab bunian ni faham manusia ni darjat lebih tinggi dari depa.
Dlm al quran, memang ada menjelaskan jin islam dan kafir ini.
Jin kafir pula suka menjadi suruhan manusia sebab akan ada perjanjia n antara manusia dgn jin, perjanjian ini salah di sisi agama.
Kepada yg berminat alam mistik macam ni, belajar dan berguru dgn guru yg betul, bukan semua boleh belajar dan bukan semua boleh faham
Jangan memperkecilkan bakat dan ilmu org lain dlm bidang ini, bukan semua terpesong cuma ada segelintir yg belajarnya sikit tapi berlagak hebat
Kalau ada yg silap atau kecik hati aku mohon maaf