BTC USD 28,303.1 Gold USD 1,938.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara buat duit PERCUMA Google AdSense

sharemalaysia

Legendary Member
gem
Messages
13,571
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,571
Reaction score
1,026
Points
196

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca thread ini.

InsyaAllah kali ini saya berkongsi salah satu peluang buat duit online secara PERCUMA dan BERTERUSAN secara online iaitu bagaimana cara buat duit dengan Google AdSense.

YA!, ianya PROGRAM PERCUMA dan boleh dilakukan secara PERCUMA sama ada anda mempunyai atau TIDAK MEMPUNYAI blog/website.Apa itu Google AdSense?

Secara ringkasnya, Google Adsense ialah salah satu program yang disediakan oleh pihak Google kepada blogger dan webmaster yang ingin menjana pendapatan online dengan cara menyiarkan iklan daripada pihak Google di blog atau web mereka. Bayaran atau income dikira melalui jumlah klik dan paparan (pageviews) yang terhasil.

Amat mudah untuk buat duit dengan Google Adsense, anda hanya perlu memaparkan iklan google kepada pelawat online. Boleh dilakukan TANPA BLOG. Part yang paling susah ialah sewaktu anda ingin memohon kelulusan daripada pihak Google untuk menyertai program Adsense. Ramai yang gagal memohon akaun Google Adsense kerana tidak tahu cara yang betul. Saya pun dulu begitu juga gagal kerana tiada ilmu. Adanya ilmu ini akhirnya lulus dan menjana pendapatan dengan Google AdSense berterusan sehingga sekarang,. AlhamdulilahPendapatan Google AdSense.

Anda akan menerima pendapatan dalam USD, boleh dikeluarkan melalui mana-mana bank tempatan dan Western Union. Pengeluaran akan ditukar kepada RM jika anda mahu. Bayangkan nilai pertukaran USD kepada RM jumlahnya 3 kali ganda. Katakan ada meraih $100 dan bila ditukar dalam RM jumlahnya RM300 lebih! Kalau dapat riban? :)


Lihat bukti pendapatan sebagai pemberi semangat dari individu yang telah berjaya.


- Zazali, income bulan 8, 2014 dapat $1100
ADSENSE_8.jpg
- Zazali, income bulan 9, 2014 dapat $1900
akupunya.png
Mohd Amir, income bulan 9, 2014 dapat $1300
Amir.jpg
- Saiful Zaidi income bulan 7, 2014 dapat $1024
ZAIDI.jpg
- Bukti income harian NEWBIE, Oswald Justin
n38i.png
- Mohamad Nor Azam Hanya print statement, bawa pergi bank/Western Union untuk ambil duit.
10177491_10203652073606192_189992342102564403_n.jpgBerminat dan teringin mendapat income bulanan Google AdSense seperti testimoni di atas?

100% tidak mustahil, anda juga tentu boleh mendapat income seperti ini.

Hanya untuk yang benar-benar berminat untuk berusaha dengan Google AdSense. Jika tak minat, buat apa pun tak boleh jadi!
:)


Kenapa best sangat Google AdSense?

- Ia program real dari Google, buat dengan betul dapat duit pasti dibayar. Syarikat Google bukan scammer.

- Dapat menyertainya dengan PERCUMA.

- Dapat dilakukan santai dan PERCUMA tanpa kos.

- Kebebasan masa. Boleh dijalankan bila-bila masa yang anda suka.

- Pendapatan dibayar setiap bulan.

- Boleh dijalankan TANPA blog/ website.

- Pengeluaran mudah di mana-mana bank dan Western union.

- Boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas.Biar betul dapat hasil lumayan, tapi jual kepada orang?

Niat saya cuma mahu berkongsi cara buat duit PERCUMA Google AdSense supaya anda dapat merasa income tambahan seperti saya saja dan menambah kenalan yang mempunyai minat kepada Google AdSense, tak percaya takpe. Ilmu yang tak buat duit pun bukan percuma dalam dunia ini.


Siapa yang dah berjaya buat income?

Seramai 390+ daripada 400 yang guna ilmu AdSense ini dapat sekurang-kurangnya $100 sebulan... dikalangan mereka juga ramai yang meraih riban2 pendapatan sebulan. Anda boleh saksikan sendiri :)

3_Share_Malaysia_Adsense.pngPakej ini adalah kaedah sebenar langkah demi langkah bagaimana membuat lebih $1K setiap bulan dengan Google AdSense.

468x60%20black.gifBerminat? Harga yang perlu dibayar untuk mendapatkannya?

Biasanya saya melepaskan peluang ini denggan harga RM150 dan pada promosi2 tertentu RM60.

Untuk kali ini saya tidak menetapkan harganya kepada anda yang benar-benar berminat. Anda tidak perlu membelinya dengan harga yang tertera.

Saya ada deal dan tawaran menarik untuk anda memiliki peluang buat duit Google AdSense ini dengan pembelian yang termurah mungkin untuk yang benar-benar berminat sahaja akan dilayan!Dapatkanya dengan salah 1 cara pembelian di bawah:


1) Harga yang anda berani tentukan! :D

- Anda boleh pegang janji akan memberikan feedback dan testimoni bila ada dah berhasil kelak kepada saya? Jika boleh, anda ada berani? Mari deal harga terbaik dari anda sendiri untuk ilmu Google Adsense yang berpotensi bagi anda riban2 ni. Silakan, jangan takut malu segan :p

Sila SMS/Call/WhatsApp 0197479364 En. Zazali aka sharemalaysia
.ATAU


2) PERCUMA! :D

- Mahu dapatkan PERCUMA dengan menyertai 1 lagi projek buat duit berterusan saya di https://bitly.com/1nlZHdg kemudian isikan kod ADSENSE OFFER di Nota Tambahan (jika perlu) yang terdapat dalam borang pembelian.


Jaminan? Tiada yang gagal lagi membuat pendapatan Google AdSense setelah memiliki cara yang betul ini. Kalau dah buat tak dapat income juga, refund! :)cgrock
 
Sponsored Post

sharemalaysia

Legendary Member
gem
Messages
13,571
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,571
Reaction score
1,026
Points
196
Manfaat secara ringkas:

1) Langkah A-Z cara membuat akaun Google AdSense beserta teknik menjana pendapatan Google AdSense yang betul.

2) Case Study yang sebenar real-time call to action. Bukan bacaan teori.

3) Tools dan perisian khas untuk memudahkan proses menarik trafik pelawat.

4) Support group dari pengguna teknik AdSense ini.
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register