Can save RM600 on unifi

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,471
Reaction score
2,110
Points
151
aku dah apply dh..alhamdulillah..jimat duit 3bulan...haha....
bulan oktober ni pun kira free kan?
 
Sponsored Post

nx105

Active Member
Joined
Jan 20, 2009
Messages
1,949
Reaction score
199
Points
33
baru je apply downgrade dari 100mb ke 30mb kat unifi portal

jimat skit 😁
bro..tolong ajarkan cara downgrade cane? sy baru register unifi 100mbps 6bln lepas.. skrg nak downgrade 30mbps unlimited je.. jimat..

satu lagi sy boleh ke nk dptkan free 3 bln tu jgk? kena wat cane??
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,471
Reaction score
2,110
Points
151
bro..tolong ajarkan cara downgrade cane? sy baru register unifi 100mbps 6bln lepas.. skrg nak downgrade 30mbps unlimited je.. jimat..

satu lagi sy boleh ke nk dptkan free 3 bln tu jgk? kena wat cane??
daftar unifi portal https://unifi.com.my

lepas dah daftar, tekan je submit change plan....
 

LipanBara

Active Member
Joined
Aug 16, 2007
Messages
1,338
Reaction score
129
Points
33
bro..tolong ajarkan cara downgrade cane? sy baru register unifi 100mbps 6bln lepas.. skrg nak downgrade 30mbps unlimited je.. jimat..

satu lagi sy boleh ke nk dptkan free 3 bln tu jgk? kena wat cane??

unifi.png

login kat unifi portal, lepas tuh klik kat 3 titik sebelah Active

lepas tuh pilih change my plan dan tunggu dia call
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,471
Reaction score
2,110
Points
151
View attachment 208477
login kat unifi portal, lepas tuh klik kat 3 titik sebelah Active

lepas tuh pilih change my plan dan tunggu dia call
kalau still dalam contract, boleh downgrade ke?

kalau tak silap aku, tak boleh downgrade....upgrade je boleh...

editted::: aku tak sure lah sebenarnya...harap yg pakar boleh jawab
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,174
Reaction score
387
Points
86
bro..tolong ajarkan cara downgrade cane? sy baru register unifi 100mbps 6bln lepas.. skrg nak downgrade 30mbps unlimited je.. jimat..

satu lagi sy boleh ke nk dptkan free 3 bln tu jgk? kena wat cane??
pegi TM point.. ada plan 50mbps @ rm99...beza rm10 dgn yg 30mbps...
dlm apps xde plan 50mbps...
 

LipanBara

Active Member
Joined
Aug 16, 2007
Messages
1,338
Reaction score
129
Points
33
kalau still dalam contract, boleh downgrade ke?

kalau tak silap aku, tak boleh downgrade....upgrade je boleh...

editted::: aku tak sure lah sebenarnya...harap yg pakar boleh jawab
cuba je dulu, aku pun masih dalam kontrak
 

skyz.silver

Active Member
Joined
Jan 3, 2013
Messages
1,003
Reaction score
62
Points
40
nak tnya. unifi pakej 500mbps wujud ke?.
sy punya pakej 500mbps turbo. .yg diorg upgrade haritu lah. kata nye laju smpai 50MBPS. tp sy pakai tak sampai laju tu. kalo dowload pun paling tinggi 16MBPS je dkt IDM.
skrg tgk pakej unifi yg ada, paling tinggi pun 300mbps..sama bayaran dgn sy tiap2 bulan rm200
duk tertanya tanya jgk, adakah saya kena kecing dgn unifi @ pakej 500mbps tu pakej yg rare.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register