BTC USD 36,014.3 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Call of Duty: Black Ops Multiplayer

ejaveroes

Junior Member
Joined
Jun 13, 2010
Messages
87
Reaction score
32
Points
16
images


assalamualaikum cgrian!!:D
khas kepada yg dah beli COD: Black Ops(original),
tolang add saya kat steam tuh..ej_averoes

best skit ade player dari malaysia nih..hehe:D
kalau ramai boleh la create game khusus utk player2 dari Malaysia..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
berat tak main game ni
 

lpfan182

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2010
Messages
818
Reaction score
119
Points
33
hihi game ni agak berat la graphics dia...tp kalo main single player ,cinematics dia pergh...mmg best giler..graphics superb..da 2hari main 6jam..xabis2 ag citer dia
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
hihi game ni agak berat la graphics dia...tp kalo main single player ,cinematics dia pergh...mmg best giler..graphics superb..da 2hari main 6jam..xabis2 ag citer dia

fuh ... lama nyer .. tak jadi keje mcm ni :p
 

sayasyah

Fun Poster
Joined
May 19, 2010
Messages
106
Reaction score
0
Points
10
aku pollow sampai call of duty : modern warfare je.....pastu kantoi graphic hahahahahaha..... x larat nak upgrade dah...... tgk trailer je laaaa
 

ejaveroes

Junior Member
Joined
Jun 13, 2010
Messages
87
Reaction score
32
Points
16
hmm..aku beli kt www.tsb.com.my
hargenye 189 hengget kot..
game ni antara game yg tersuperb lah dari segi SP or MP dia..aku dah main smpi x larat beb layan org puteh neh!!
korg xde yg berani mencube ke?:-?
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
aku layan kat kotak x jer..... tp x beli lagi :((
 

ahko

Freshie
Joined
Apr 26, 2010
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Mana dapat beli? Internet ada website dapat beli?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register