BTC USD 22,728.7 Gold USD 1,923.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Buy and Sell trigger

BlueDream

Legendary Member
gem
Messages
12,910
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,910
Reaction score
60
Points
120
indicator.GIF


masalahnya aku tak pernah try betul2 lagi indi ni utk manual trade

Link utk download :
http://www.mediafire.com/?zt3boz0notl

Ini aku copy paste dr blog

It may useful for your manual trading.

The signal :
'.' - No signal
up - Indicate up
Buy - Trigger to enter BUY
dn - Indicate down
Sell - Trigger to enter SELL

/*******************************************************/
// How to use :
// In order to get the valid signal, for the first run of this indicator,
// please update UJ, EJ, GJ, EU, GU and EG from m5 to mn1.
/*******************************************************/
 
Last edited:
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Messages
6,959
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
indicator.GIF


masalahnya aku tak pernah try betul2 lagi indi ni utk manual trade

Link utk download :
http://www.mediafire.com/?zt3boz0notl

Ini aku copy paste dr blog

It may useful for your manual trading.

The signal :
'.' - No signal
up - Indicate up
Buy - Trigger to enter BUY
dn - Indicate down
Sell - Trigger to enter SELL

/*******************************************************/
// How to use :
// In order to get the valid signal, for the first run of this indicator,
// please update UJ, EJ, GJ, EU, GU and EG from m5 to mn1.
/*******************************************************/

tq

so nak biar default iaitu false, atau nk tukar pd true:-?
 

BlueDream

Legendary Member
gem
Messages
12,910
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,910
Reaction score
60
Points
120
tq

so nak biar default iaitu false, atau nk tukar pd true:-?

default lagi bagus. terutama klu kita fokus signal tf besar
sbb itu cuma petanda awal utk entry. tak semestinya terus enter
mungkin kita nak tunggu price tu naik tinggi dulu sebelum sell

camtu

paperhalpun cuba perati dulu
itu teori aku jerr

pendapat user sangat diutamakan :D
 

BlueDream

Legendary Member
gem
Messages
12,910
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,910
Reaction score
60
Points
120
pair UJ & EG macam mana nk faham signal dia....?

tade plak dia kasi hint Up or Down, Sell or Buy....:">:">:">

buat masa ni uj dan eg cuma utk dapatkan data
dia bagi signal cuma 4 pair jerr.

klu ok... masa akan datang boleh tambah signal utk pair lain pla

gunakanlah sistem yg korang sedia ada
indi ni utk trigger sahaja
utk dapatkan point terbaik utk buy dan sell
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08511
USD / JPY
130.437
GBP / USD
1.23515
USD / CHF
0.92501
USD / CAD
1.33870
EUR / JPY
141.538
AUD / USD
0.70603

CG Sponsors




Top
Log in Register