Business Menjual Topi, Kopiah, Kurta, Jubah Brand sendiri

CG Sponsors




pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,340
Reaction score
1,243
Points
221
aku ingat nak buat keluar sendiri product guna brand sendiri... tapi tak tau mana2 pengilang... kira 0 ni...
kalau sapa2 ada pengalaman boleh share share sikit kat sini

aku tengok macam brand the capal tu... menarik dia punya marketing... barang dia memang biasa cuma buat brand dia dan marketing...

aku ada banyak benda dalam kepala otak ni nak buat tapi aku keseorangan...ahaha tak tau dari mana nak mula nak kelemahan aku dalam design....

pasal modal itu insyaAllah tak ada masalah...

sapa2 ada idea ...kilang ke design ke atau pun ada yg nak join build sama2 ke...ehehhe...

1580286758677.jpeg
 
Sponsored Post

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,647
Reaction score
152
Points
48
aku ingat nak buat keluar sendiri product guna brand sendiri... tapi tak tau mana2 pengilang... kira 0 ni...
kalau sapa2 ada pengalaman boleh share share sikit kat sini

aku tengok macam brand the capal tu... menarik dia punya marketing... barang dia memang biasa cuma buat brand dia dan marketing...

aku ada banyak benda dalam kepala otak ni nak buat tapi aku keseorangan...ahaha tak tau dari mana nak mula nak kelemahan aku dalam design....

pasal modal itu insyaAllah tak ada masalah...

sapa2 ada idea ...kilang ke design ke atau pun ada yg nak join build sama2 ke...ehehhe...

View attachment 215338
apa yang menarik pasal marketing dia ? aku tengok bende biasa je.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register