BuNyI aPABiLA meNghaMpirI PendIng OrdeR...

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17088
USD / JPY
104.307
GBP / USD
1.29346
USD / CHF
0.91263
USD / CAD
1.33735
EUR / JPY
122.131
AUD / USD
0.70181

CG Sponsors




wab_dab

Fun Poster
Joined
Dec 12, 2009
Messages
305
Reaction score
9
Points
15
Ada taK sesIapa CendiakawaN di sini taU macaM mana naK Set kan Sound daLAm mt4 sekiranYa harGa marKet sedaNg mengHampiRi PendIng ORder (BUY STOP, SELL StOP, Buy LImit, Sell Limit), TaKE profit Or StOp LOst....aTau Pun MemaNg taK bULeh naK bUat???? Ada SesIapa OtaI2 BleH tOLong????:-?:-?:-?:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

sri_kelubi

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2006
Messages
910
Reaction score
70
Points
20
Ada taK sesIapa CendiakawaN di sini taU macaM mana naK Set kan Sound daLAm mt4 sekiranYa harGa marKet sedaNg mengHampiRi PendIng ORder (BUY STOP, SELL StOP, Buy LImit, Sell Limit), TaKE profit Or StOp LOst....aTau Pun MemaNg taK bULeh naK bUat???? Ada SesIapa OtaI2 BleH tOLong????:-?:-?:-?:-?:-?:-?
InsyaAllah nanti ada la masta2 yg boleh bantu..:D
 

MKO

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2008
Messages
754
Reaction score
56
Points
20
harap dapat membantu



selamat mencuba :)cgrock

p/s
tertinggal lak satu step :">
1a. right click mana2 ruang dlm alert tab tu dan klik option "create", baru keluar pop up utk step berikutnya
 
Last edited:

numanuma

Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
1,721
Reaction score
92
Points
30
pi google ni indicator MT4

Chin Breakout Alert


dua line mudah alih yg boleh di drag ke atas dan ke bawah

tak memerlukan alert editor
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
pi google ni indicator MT4

Chin Breakout Alert


dua line mudah alih yg boleh di drag ke atas dan ke bawah

tak memerlukan alert editor
Terima kasih byk² boss - selama ni aku setkan alert tu secara manual.
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
harap dapat membantu



selamat mencuba :)cgrock

p/s
tertinggal lak satu step :">
1a. right click mana2 ruang dlm alert tab tu dan klik option "create", baru keluar pop up utk step berikutnya
Selama ni aku guna cara ni juga tapi tu bro numanuma dah bagi yang memudahkan kita.
 

wab_dab

Fun Poster
Joined
Dec 12, 2009
Messages
305
Reaction score
9
Points
15
harap dapat membantu



selamat mencuba :)cgrock

p/s
tertinggal lak satu step :">
1a. right click mana2 ruang dlm alert tab tu dan klik option "create", baru keluar pop up utk step berikutnya
Broo....tq so much 4 ur penerangan....
 

wab_dab

Fun Poster
Joined
Dec 12, 2009
Messages
305
Reaction score
9
Points
15
pi google ni indicator MT4

Chin Breakout Alert


dua line mudah alih yg boleh di drag ke atas dan ke bawah

tak memerlukan alert editor
brooo...

thanX 4 da info..berjaya...thanx so much...nak tukar dia punya bunyi alert bleh??
 
Last edited:

numanuma

Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
1,721
Reaction score
92
Points
30
brooo...

thanX 4 da info..berjaya...thanx so much...nak tukar dia punya bunyi alert bleh??
same2

sorry xdpt nak uplod file mq4 nye

tapi ape2 yg name chin breakout tu lebih kurang same je la kot

nak tuko bunyi alert pi kat option>event

godek2 la situ
 
Sponsored Post
Top
Log in Register