Broker paling sesuai untuk EA..?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13275
USD / JPY
109.178
GBP / USD
1.25880
USD / CHF
0.95613
USD / CAD
1.35067
EUR / JPY
123.672
AUD / USD
0.69396

CG Sponsors




THX

Active+ Member
Joined
Nov 15, 2008
Messages
3,922
Reaction score
76
Points
40
Salam..

Aku ade pakai EA kt satu broker ni.. dekat2 tiga bulan...EA tu buat hal plak..dia macam ada mirror lak..
dulu pernah pakai swvps, pastikan target ke remote tu ada /admin kalau tak silap, supaya kalau kita ter disconnect, bila login balik dia guna session yg sama. mirror atau duplication session tu berlaku kalu kita login console yg berlainan.
 
Sponsored Post

vastavista

Active Member
Joined
Jun 20, 2010
Messages
2,325
Reaction score
190
Points
33
dulu pernah pakai swvps, pastikan target ke remote tu ada /admin kalau tak silap, supaya kalau kita ter disconnect, bila login balik dia guna session yg sama. mirror atau duplication session tu berlaku kalu kita login console yg berlainan.
owh..

login name aku: administator..

aku pakai remote desktop connection

kalau aku nk close VPS tu..aku pangkah je...

cam ne tu duplication session tu terjadi..?
 

THX

Active+ Member
Joined
Nov 15, 2008
Messages
3,922
Reaction score
76
Points
40
owh..

login name aku: administator..

aku pakai remote desktop connection

kalau aku nk close VPS tu..aku pangkah je...

cam ne tu duplication session tu terjadi..?
dulu masa baru belajar nak guna vps, ada satu guideline vps utk run mt4. aku ada simpan kat sini

http://www.4shared.com/file/oWA9jhKJ/vps_guide_for_mt4_v11.html

leh juga baca ni
How to use windows VPS For Forex Traders
http://www.adminsehow.com/category/forex/

rajin-rajin lar baca yer, harap membantu.
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,968
Reaction score
246
Points
43
up balik untuk tahun 2019 ...

ada cadangan dari otai2..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register