Broker paling sesuai untuk EA..?

Recommended Brokers


Forex Chart

vastavista

Active Member
Joined
Jun 20, 2010
Messages
2,325
Reaction score
190
Points
33
Salam..

Saya nk tnye..kalau2 tuan ni main forex pakai EA..broker mane pilihan terbaik..?


dh brape lama pakai EA tu..?broker tk kacau ke..?

Aku ade pakai EA kt satu broker ni.. dekat2 tiga bulan...EA tu buat hal plak..dia macam ada mirror lak..

aku pakai CNS VPS...

Adakah NFA atau regulated broker baru terbaik untuk pakai EA..?
 
Sponsored Post

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,673
Reaction score
250
Points
81
Salam..

Saya nk tnye..kalau2 tuan ni main forex pakai EA..broker mane pilihan terbaik..?


dh brape lama pakai EA tu..?broker tk kacau ke..?

Aku ade pakai EA kt satu broker ni.. dekat2 tiga bulan...EA tu buat hal plak..dia macam ada mirror lak..

aku pakai CNS VPS...

Adakah NFA atau regulated broker baru terbaik untuk pakai EA..?
den pakai EA kt 3broker

Trading Point, Instaforex & FX Clearing:D:D

so far xd masalah ..on 24/7
 

epit84

Active Member
Joined
Mar 10, 2007
Messages
1,060
Reaction score
7
Points
25
den layan kat broker merah...dah setahun lebih...vps tgk kat siggy den bawah tu
 

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,673
Reaction score
250
Points
81
owh..

lepas 3 bulan..nanti ade fenomena terjadi...aku dh kena...
bro punye EA power sgt kot..untung besar gile, pas2 ac besar..

den punye 3 ac sume bepo bawah 100usd je:D:D

pulangan +- 15% month

pamm TENTEN (broker insta) epit84 dh nk setahun ok je..berganda2 popit dia tapi mantain 15-25%/month je
 

vastavista

Active Member
Joined
Jun 20, 2010
Messages
2,325
Reaction score
190
Points
33
bro punye EA power sgt kot..untung besar gile, pas2 ac besar..

den punye 3 ac sume bepo bawah 100usd je:D:D

pulangan +- 15% month

pamm TENTEN (broker insta) epit84 dh nk setahun ok je..berganda2 popit dia tapi mantain 15-25%/month je
aku depo 600usd..

pakai EA hedging tu..

aku guna insta..

dia bukak 3 pair plak..kdg2 tutup satu pair..

dulu aku pakai bbvps,,pastu tukar cns.
 

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,673
Reaction score
250
Points
81
aku depo 600usd..

pakai EA hedging tu..

aku guna insta..

dia bukak 3 pair plak..kdg2 tutup satu pair..

dulu aku pakai bbvps,,pastu tukar cns.
aku rse ko terlogin 2x kt vps tu..

aku penah bace, kalau terlogin 2x, open post sume jd double

yg lain2 no komen le:D:D

gudluck bro
 
Sponsored Post
Top
Log in Register