BTC USD 57,249.2 Gold USD 1,778.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Borak bola cg

nuex

Active+ Member
Messages
4,039
Joined
Feb 23, 2008
Messages
4,039
Reaction score
33
Points
30
assalamualaikum.

aku nak lari sikit dari thread soccer yang sedia ada. aku nak borak bola kat sini. cakap la pasal serie A ke, premierleague ke, juventus ke, real madrid, bola sepak malaysia semua boleh kat sini. aku harap kat sini kurang lah provok2, banyakkan perbincangan bola sepak. nak provok pegi thread soccer la :p

so semua fans boleh masuk dalam ni. kita bersembang la apa yang best pasal bola. sebab kadang2 nak bincang dalam room soccer tapi tak tau nk masuk rumah mana haha. kat sini jangan gaduh2 ye :D

 
Sponsored Post

nuex

Active+ Member
Messages
4,039
Joined
Feb 23, 2008
Messages
4,039
Reaction score
33
Points
30
open topik dlu la..
berprestij ke fifa club world cup? :D
 

acan

Banned
Messages
19,661
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
eeerr..bos..siggy ko tuh..hehhe..

orgnyer d lame berlalu..kang ade yg da menten..

tetibe menangis dok teringat blk..:p
 

nuex

Active+ Member
Messages
4,039
Joined
Feb 23, 2008
Messages
4,039
Reaction score
33
Points
30
eeerr..bos..siggy ko tuh..hehhe..

orgnyer d lame berlalu..kang ade yg da menten..

tetibe menangis dok teringat blk..:p

okeh haha. yg merah2 hitam tu oke je kan:))
 

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
pokdin sokong arsenal je...
 

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
arsenal nmpak gah skang ye :D

sudah semestinye..:))tiap2 tahun top 4,cume belum ader piala yg bole dibanggakan sekarang

apepun,setiap team ader turun naik,yeahh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register