BTC USD 27,699.8 Gold USD 1,946.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

BitKingdom - www.bitkingdom.org

Capiot

Freshie
Messages
17
Joined
Apr 1, 2014
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
google google sekali jumpe mende ni lak...

Memandangkan ramai yang bertanya mengenai skim kutu BITKINGDOM...
BITKINGDOM adalah ponzi... ianya bersifat "kutu".

Sila baca pembongkarannya di :
http://bitcoinalert.livejournal.com

Atau direct ke post mengenai pembongkaran Bitkingdom di sini :
http://bitcoinalert.livejournal.com/745.html
-
Tak payah percayalah penipu Bitkingdom ni... tauke nya ialah Fadino GWGfx, terkenal dengan skim penipu ponzi forex GWGfx sekitar 2013 dan 2014.
Ramai org tau nama Fadino busuk sebab cerita GWGfx dulu. Tapi adakah GWGfx cuma ada 1 owner? Partner dia lari & org cari Fadino ni, dia pulak 100% dipersalahkan. (tak nak mention lah nama dia)

Sebab tu skarang Fadino dah tak bersekutu dgn yg lain dan created Bitkingdom yg memang TRANSPARENT, kita boleh nampak dgn mata sendiri bitcoin kita transfer kepada siapa & kita pula dapat daripada siapa.

Itu la penyakit orang kita, terlalu mudah percaya tanpa mengkaji DAN terlalu mudah sebarkan DAN terlalu mudah percaya kembali.

Lihat gambar dibawah... konon debit card Bitkingdom, padahal debit card dari Xapo (Xapo.com)
( * Hanya legal business entity sahaja yang boleh apply untuk ada debit card. Banyak piawaian kena ada dan documentation untuk lepas buat debit card sendiri. Ponzi macam Bitkingdom ni takkan dapat lah buat debit card sendiri, lagi lagi dari Visa atau Mastercard.)
Gambar dibawah dari video ini : http://bit.ly/1svvTCR
Memang yg tu Bitcoin Debit Card dari Xapo, Bitkingdom tak provide debit card sendiri. Kita dapat income dari Bitkingdom, Bitkingdom menggunakan currency Bitcoin, salah satu cara utk belanja currency bitcoin adalah dgn menggunakan Debit Card dari Xapo yg link dgn VISA.

Mungkin individu yg kat dalam video ni tersalah faham atau tersilap cakap. Jangan hanya sebab dia SEORANG tersalah, kita kondemkan seluruh BK.

Saya pun ada Debit card dari Xapo ni, tapi kalau check balik 1st post saya, saya tak mention ni "Bitkingdom Debit Card", tapi...
"2) You can apply Bitcoin Debit Card, there's alot outside there. Im using Xapo. Most of them merge with VISA, so we can spend anywhere shop that accept VISA. Im using it to shopping, makan, starbucks, online payment, cucuk kat ATM utk cash out "

utquoFJ.jpg



sudah2 la dgn skim cepat kayap
kalau nak kayap pun sendiri2 sudah
x payah promote ajak orang lain join
Sila fahami ideologi BitKingdom dulu sebelum labelkan Bitkingdom ni adalah skim cepat kaya atau skim cepat kayap.
Tak salah kita berkongsi peluang, nak join taknak join terpulang, tak ada paksaan.
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register