BTC USD 22,911.0 Gold USD 1,874.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bisnes Jubah/Kurta

Sponsored Post

ajampeace

Fun Poster
Messages
322
Joined
May 25, 2010
Messages
322
Reaction score
1
Points
15
Jubah lelaki ke?

Nak dpt ilmu mcm ni susah sikit bro.

Baik buka thread kat section "santai", tanya jubah dgn kain mcm mana yg dorang suka.

Pastu pergi kedai kain untuk survey harga dan kualiti.

ya jubah lelaki..mmg susah bro..puas da cari kt gugel..xjumpa2 juga..tq atas cdgan..:)cgrock:)cgrock
 

ajampeace

Fun Poster
Messages
322
Joined
May 25, 2010
Messages
322
Reaction score
1
Points
15
bisnes jahit sendiri ke? leceh sikit sbb nk pilih kain, nk design pastu nk jahit dgn mcm2 cutting.
saya ada kwn kt madinah bisnes jubah mekah. student sana. cara lain borong je jubah haramain.
jubah artis2 jual ni hantar ke kilang indonesia kalau tak silap. pilih kain sendiri, design sendiri.

Yup..semua buat sendiri..nak explore bisnes jubah ni..design da ada..harap2 meltupla..haha..cuma kain sahaj yg kami nak tau yg sesuai..boleh tk intro kwn dekat madinah tu..dengar2 kain sana kualiti ok..apapun tq ya..
 

epozer

Legendary Member
gem
Messages
14,850
Paid Membership
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,850
Reaction score
549
Points
171
Jubah lelaki ke?

Nak dpt ilmu mcm ni susah sikit bro.

Baik buka thread kat section "santai", tanya jubah dgn kain mcm mana yg dorang suka.

Pastu pergi kedai kain untuk survey harga dan kualiti.

ni yg terbaik... buat market survey dan anggaran harga mampu milik... pastu cari paten yg tgh in skrg... dapat detail cari kain hantar china... raya ni kita jual..huhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register