Bisnes Installment (loan) Gadget & Smartphone

CG Sponsors




Sponsored Post

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,469
Reaction score
9
Points
25
Masih boleh ke buat biz gadjet ni, mrdiy pun dah jual ........ Kedai rm2 pun dah jual aksesori phone ni
kalau tgk demand org loan telefon ni ramai jgak.. mostly diorang suka bayar installment fon compare to nak beli terus..
 

pelitaminyak

Active Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
1,537
Reaction score
377
Points
41
Installment phone ...... Court mammoth je atau eaon credit tapi bagi aku risiko agak tinggi kalau nak buat biz .....

Selalu org akan jual murah utk phone china rom berbanding international rom beza seratus lebih juga
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,469
Reaction score
9
Points
25
Installment phone ...... Court mammoth je atau eaon credit tapi bagi aku risiko agak tinggi kalau nak buat biz .....

Selalu org akan jual murah utk phone china rom berbanding international rom beza seratus lebih juga
yeke?sbb tgk biz ni boleh pergi jauh . target market untuk org yang bekerja.. tu yang mcm berminat.. nak tau kos dia, sistem dia mcm mna..kot2 ahli cg ada buat.. nak timba ilmu..
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,469
Reaction score
9
Points
25
Salam Cgrian,

Siapa sini pengalaman ada buat perniagaan ni? Boleh share pengalaman & requirment nak buat x? Adakah kena collabs dgn aeon credit credit?
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,469
Reaction score
9
Points
25
Salam Cgrian,

Siapa sini pengalaman ada buat perniagaan ni? Boleh share pengalaman & requirment nak buat x? Adakah kena collabs dgn aeon credit credit?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register