Bisnes Installment (loan) Gadget & Smartphone

CG Sponsors




Sponsored Post

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,470
Reaction score
9
Points
25
Salam Cgrian,

Siapa sini pengalaman ada buat perniagaan ni? Boleh share pengalaman & requirment nak buat x? Adakah kena collabs dgn aeon credit credit?
 

Zuhair Alwi

Junior Member
Joined
Oct 30, 2019
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
cuba refer smartsub. Company ni dah buat installment gajet.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,043
Reaction score
419
Points
141
Dekat shah alam apa ntah nama company tu lupa lak ada gak buat installment...maxis lagi la ada phone jual seringgit je tp ada la terma dan syarat nya
 

Dspbullion

Junior Member
Joined
Dec 12, 2019
Messages
93
Reaction score
44
Points
16
saya pulak masalah terbalik. saya ada terminal credit card, tapi tidak ade brg nak jual. :D

siap ada ezpayment 12 bulan 0% interest lagi untuk cimb card.

baru berapa bulan bisnes sewa kereta dah pkp ni.

yg bagusnya terminal ni tida ada nilai minimum.

mungkin perniagaan runcit akan sama mulakan. 10sen pun boleh guna cc.:D
 

chor kueyteaw

Active Member
Joined
Jul 3, 2012
Messages
2,007
Reaction score
8
Points
25
saya pulak masalah terbalik. saya ada terminal credit card, tapi tidak ade brg nak jual. :D

siap ada ezpayment 12 bulan 0% interest lagi untuk cimb card.

baru berapa bulan bisnes sewa kereta dah pkp ni.

yg bagusnya terminal ni tida ada nilai minimum.

mungkin perniagaan runcit akan sama mulakan. 10sen pun boleh guna cc.:D
mcm mana nak apply boss
 
Sponsored Post
Top
Log in Register